500 modellen in de race voor het nieuwe gezicht van Modern.nl

500 modellen in de race voor het nieuwe gezicht van Modern.nl van Modern.nl

Door: Modern.nl  24-06-2009
Trefwoorden: Beachparty, Blm9, Modellen Contest,

Tilburg, 24 juni 2009 - Vanaf vandaag kan er op www.modernlook.nl worden gestemd op de 500 meiden die door zijn naar de tweede ronde van de Modern Look modellenverkiezing. De winnares van deze verkiezing wordt een jaar lang het nieuwe gezicht van elektronica internetshop Modern.nl.

Stem op jouw favoriete model

Van de 2500 meiden die zich hebben opgegeven voor Modern Look, gaan er 500 door naar de tweede ronde. Bezoekers van de Modern Look website kunnen een stem uitbrengen op hun favoriet. Of de meiden doorgaan naar de volgende ronde hangt voor 50% af van het aantal stemmen en voor 50% van de jury. 100 meiden gaan door naar de volgende ronde. Deze top 100 wordt op 1 augustus bekend gemaakt en op 1 september is bekend welke 50 modellen doorgaan naar de laatste ronde. Begin november wordt onthuld wie van deze laatste 50 meiden het nieuwe gezicht van Modern.nl wordt en Denise van Manen, het huidige gezicht van de website, zal vervangen.

De winnares wordt niet alleen een jaar lang het gezicht van Modern.nl, ook wint ze een exclusieve wintersportreis met beautyarrangement voor twee personen in het Princess Hotel Bergfrieden in Oostenrijk en een home cinema-set bestaande uit een Philips LCD-televisie en Harman Kardon Hi-end 5.1 Audioset.

Modern Look at the Beach, een groot succes!

Op zaterdag 13 juni organiseerde Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Modern.nl Modern Look at the Beach, een fantastische beachparty bij BLM9 te Bloemendaal aan Zee: Vanaf 15.00 uur gingen de deuren open en barstte het feest los. Bekende dj’s als Sunnery James & Ryan Marciano en D.O.N.S. zorgden voor heerlijke zomerse tunes. Bezoekers van het evenement konden zich gratis laten masseren, hun haar laten stylen bij de Princess beautystand en meedingen naar een van de JBL headsets. Tijdens de beachparty hebben enkele honderden meiden zich ingeschreven voor de Modern Look verkiezing en een shoot gedaan met professionele Veronica Magazine fotografen.

Modern Look is een initiatief van Modern.nl. Voor meer informatie zie: www.modernlook.nl

Over Modern.nl
Modern.nl is de grootste full-service internetshop voor consumentenelektronica in Nederland. Meer informatie is te vinden op: www.modern.nl.

Trefwoorden: Beachparty, Blm9, Modellen Contest,

Contact Modern.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share