Heb jij de Modern Look?

Door: Modern.nl  05-09-2008
Trefwoorden: Sony, Electronica, Fotomodel

Modern.nl is op zoek naar de mooiste girl-next-door

Alle girls-next-door opgelet! Droom je van een carrière als model? Dan is dit je kans! Doe mee aan de modellencontest van Modern.nl en word een jaar lang het gezicht van dé elektronicashop op internet. Ook win je € 10.000,00 aan elektronica. Dus ben jij een vrolijke en spontane meid tussen de 18 en 28 jaar, surf dan naar Modernlook.nl geef je dan voor 14 september op!

Hét gezicht van Modern.nl
Modern.nl is samen met Veronica Magazine en Sony op zoek naar een nieuw gezicht voor de website. De winnares van de Modern Look Modellen Contest leidt de bezoekers van www.modern.nl heel 2009 rond op de website. Ook is zij aanwezig bij alle promotionele activiteiten. De contest, is naast een geweldige ervaring, misschien wel de opstap naar een modellencarrière: de top tien wint namelijk een fotoshoot van een professionele fotograaf.

Dus ben jij...
- tussen de 18 en 28 jaar?
- niet bang om in de camera te kijken?
- vrolijk en spontaan?
Dan heb jij misschien wel dé Modern Look!

Tijdens de Modern Look The Party, het grootste modellenfeest van Nederland dat plaatsvindt op 10 oktober 2008 in The Sand Amsterdam, wordt de winnares bekend gemaakt.

Sta jij liever achter de camera?
Maak jij liever foto’s, dan dat je op de foto staat? Dan is de Sony A300 Spiegelreflexcamera echt iets voor jou. Deze nieuwe camera heeft de snelste Autofocus Live View ter wereld. Koop je deze digitale spiegelreflex voor 1 oktober op Modern.nl, dan maak jij kans op een masterclass van een professionele fotograaf tijdens de modellenshoot van de top 10. Tevens krijgt de winnaar twee VIP-tickets voor de Modern Look The Party. Houd dus je camera in de aanslag!

Over Modern.nl
Modern.nl is de grootste fullservice internetshop voor consumentenelektronica in Nederland. Wij hebben een enorm assortiment en een uitgebreide service. Je hoeft je bij je aankoop geen zorgen te maken over garantie, bezorging of aansluiting.

Waarom kies je voor Modern.nl?
- Gratis twee jaar garantie
- Gratis thuisbezorgd
- Je apparaten worden geplaatst én aangesloten
- Uitgebreid betaalgemak

Trefwoorden: Electronica, Fotomodel, Gezicht Van Modern, Modellencontest, Modellenfeest, Modern Internetshop, Modernlook, Sony,

Contact Modern.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share