Modellen gezocht voor Modern Look @ the Beach!

Modellen gezocht voor Modern Look @ the Beach! van Modern.nl

Door: Modern.nl  12-05-2009
Trefwoorden: Modellencontest, Modern.nl, Modernlook,

Modellen gezocht voor Modern Look @ the Beach!

Dé elektronica internetshop van Nederland, Modern.nl, geeft in samenwerking met Veronica Magazine op 13 juni 2009 een groot feest op het strand bij Bloemendaal aan Zee. Tijdens deze beach party kunnen deelneemsters zich inschrijven voor de Modern Look verkiezing voor het nieuwe gezicht van Modern.nl.

Word jij het nieuwe gezicht van Modern.nl?

Na 2500 aanmeldingen, 50 kandidaten en een spetterend eindfeest is Denise verkozen tot het gezicht van Modern.nl voor 2008. Wil jij in Denise’s voetsporen treden? Dit is jouw kans! Schrijf je in voor Modern Look @ the Beach en wie weet word jij een jaar lang hét nieuwe gezicht van de elektronica internetshop. De winnares krijgt ook nog een exclusieve wintersportvakantie voor 2 personen in hotel in Oostenrijk aangeboden en een geweldige home cinema set bestaande uit een Philips LCD TV en Harman Kardon Hi-end 5.1 Audioset. Wie weet is dit voor jou de start van een glanzende modellencarrière!

Modern.nl is op zoek naar meiden:

• Tussen de 18 en 28 jaar;
• Met een vrolijke en spontane uitstraling;
• Die niet bang zijn om in de camera te kijken en te presenteren.

Je kunt je inschrijven voor de modellenverkiezing op www.modernlook.nl. Wil je meedoen, maar heb je geen mooie foto van jezelf? Wij bieden je de kans om op 13 juni naar Modern Look @ the Beach te komen en een foto van jezelf te laten maken door professionele fotografen van Veronica Magazine! Wil jij kans maken op gratis toegang en een fotoshoot, schrijf je dan vóór 24 mei in. Wees er snel bij, want er zijn slechts 250 plaatsen beschikbaar!
Kom naar de beach party
Wil jij niet meedoen aan de verkiezing, maar heb je wel zin in een vette beach party bij BLM9 met een line-up van top dj’s als Lucien Foort, Groovenatics en D.O.N.S? Dat kan! Ga voor tickets naar: www.modernlook.nl/tickets. De eerste 500 ticketkopers krijgen bovendien een gratis Modern Look @ the Beach Club CD. Ga uit je dak in de Music area of chill in de Relax area of kom naar de Princess beautycorner.

Over Modern.nl & Modern Look
Modern Look is een initiatief van Modern.nl en Veronica Magazine. Modern.nl is de grootste full-service internetshop voor consumentenelektronica in Nederland en volle dochter van IMpact Retail, waartoe ook winkels als It’s, PrijsTopper, i For You en B€ST FIVE behoren. Meer informatie: http://www.modern.nl.

Trefwoorden: Modellencontest, Modern.nl, Modernlook, Modernlook.nl,

Contact Modern.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share