Nieuwe gezicht Modern.nl bekend gemaakt

Nieuwe gezicht Modern.nl bekend gemaakt van Modern.nl

Door: Modern.nl  15-10-2008
Trefwoorden: Sony, Electronica, Internetshop

Nieuwe gezicht MODERN.NL bekendgemaakt


DENISE VAN MANEN


tijdens grootste modellenfeest van Nederland
MODERN LOOK THE PARTY


Vorige week vrijdag is tijdens Modern Look The Party, het grootste modellenfeest van Nederland in the Sand te Amsterdam, bekend gemaakt dat DENISE VAN MANEN uit BARNEVELD een jaar lang het gezicht van Modern.nl wordt. De originele modellenwedstrijd, die in september van start ging in samenwerking met Veronica Magazine, bleek voor vele vrouwen een lang gekoesterde droom: maar liefst 2.500 vrouwen meldden zich via de website aan. Via verschillende voorrondes stonden vanavond de laatste 10 meiden in een zinderende finale. De jury verkoos Denise van Manen tot winnares, waarmee zij tevens € 10.000,- aan electronica van Modern.nl heeft gewonnen. Lieke van Lexmond presenteerde deze bijzondere avond, die door Veronica Magazine werd georganiseerd.

Denise is erg blij met het winnen van de wedstrijd en verheugt zich enorm op de samenwerking met Modern.nl. Na de bekendmaking van het nieuwe gezicht van Modern.nl is het feest Modern Look - The Party definitief losgebroken. De bezoekers genoten van een spectaculaire party, met een indrukwekkende line-up bestaande uit ondermeer Hardwell, Gregor Salto, DVDJs Off The Wall, DJ Jean en Benny Rodrigues. Veronica Magazine organiseerde zowel de modellenwedstrijd als het feest.

Niels Aben, E-commerce manager van Modern.nl is zeer tevreden over de wedstrijd. "Met het modellenfeest hebben we een uniek communicatieplatform gecreëerd. In samenwerking met Veronica Magazine hebben we via deze contest en de party onze klanten, relaties en het Nederlandse publiek deelgenoot kunnen maken van ons bedrijf. Niet alleen kon iedereen meebepalen wie het nieuwe gezicht van Modern.nl wordt, ze hebben ook kunnen genieten van een geweldig feest".

Over Modern.nl
Modern.nl is de grootste full-service internetshop voor consumentenelektronica in Nederland. Modern biedt een enorm assortiment en een uitgebreide service. Tot 2006 was Modern.nl een keten van fysieke elektronicawinkels. Modern heeft een naamsbekendheid van meer dan 40 procent onder de Nederlandse bevolking. De online elektronicawinkel heeft een uitgebreid productaanbod en krachtige back-office-faciliteiten, zoals voor service en distributie. De online elektronicashop werkt met de Thuiswinkel Waarborg en neemt de bezorging en aansluiting voor zijn rekening. Modern.nl is een volle dochter van Impact Retail, waartoe ook winkels als It's en PrijsTopper behoren. Meer informatie is te vinden op: www.modern.nl.

Foto: Winnaar Modern: van links naar rechts: Lieke van Lexmond, Niels Aben (E-commerce manager Modern.nl), winnares Denise van Manen, Cees Manneke (salesmanager Modern.nl). (Copyright Wessel de Groot)

Trefwoorden: Consumentenelectronica, Electronica, Internetshop, Sony

Contact Modern.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share