Win bij Modern.nl kaarten voor een intiem miniconcert met VanVelzen

Win bij Modern.nl kaarten voor een intiem miniconcert met VanVelzen van Modern.nl

Door: Modern.nl  13-11-2008
Trefwoorden: Samsung, Sony, Aeg

VanVelzen: dichterbij dan ooit tevoren

Win bij Modern.nl kaarten voor een intiem miniconcert

Hoe zou het zijn om een heel dichtbij VanVelzen te zijn? Dankzij Modern.nl kun je antwoord krijgen op deze vraag. Begin januari geeft VanVelzen een exclusief miniconcert op een geheime locatie ergens in Nederland. En jij kunt daar bij zijn! Van 10 november tot 31 december kun je op Modern.nl kaarten winnen. Doe mee, win de kaarten en beleef een intiem samenzijn met Roel van Velzen.

Dichtbij van VanVelzen
Kun jij de hits van VanVelzen, zoals ‘Baby get Higher’, ‘Burn’ en ‘Unwind’, woordelijk meezingen? Wil je altijd al een keer dichtbij Roel van Velzen zijn? Ben jij een fan van het eerste uur? Dan moet jij zeker naar het miniconcert van VanVelzen. De zanger, gitarist én pianist geeft dit concert speciaal voor Modern.nl. Kaarten zijn niet te koop, maar je kunt ze winnen als jij voor 31 december een van de actieproducten op Modern.nl koopt. Geef aan waarom jij die kaarten verdient, stuur deze motivatie naar vanvelzen@modern.nl en wie weet geniet jij van een knus optreden van deze Nederlandse alleskunner. Dichterbij VanVelzen kom je niet.

Koop Sony elektronica en win kaarten voor VanVelzen
Modern.nl organiseert in samenwerking met Veronica Magazine het intieme concert van VanVelzen. Iedere week kun je met een andere merk kaarten winnen. Koop je van 10 november tot 31 december een product van Sony dan maak je kans op kaartjes voor dit exclusieve miniconcert. Een Sony laptop, Sony LCD-tv of digitale fotocamera van Sony bestel je dus online op Modern.nl en wie weet sta jij in januari wel oog in oog met VanVelzen.

Ook de volgende merken doen mee aan de actie:

Zanussi

Was je al op zoek naar een wasmachine, Zanussi Koelkast of Zanussi inbouw combimagnetron of een ander product van Zanussi? Dan is dit het moment om deze te kopen! Bestel je producten online op Modern.nl en win kaarten voor VanVelzen.

Trust

Je Trust headset, Trust computermuis of webcam van Trust koop je natuurlijk online. Als je deze op Modern.nl bestelt en vertelt waarom jij wilt winnen, dan maak je kans op kaarten voor een exclusieve concert van VanVelzen.

AEG
Ook met producten van AEG kun je kaarten voor VanVelzen winnen. Bestel daarom voor het eind van dit jaar je AEG wasmachine, AEG wasdroger of AEG afzuigkap op Modern.nl.

Samsung

Ten slotte maak je bij de aankoop van een Samsung breedbeeld monitor, Samsung plasma tv of een laptop van Samsung kans op kaarten voor een intiem miniconcert van VanVelzen. Surf daarom naar Modern.nl.

Over Modern.nl
Modern.nl is de grootste fullservice internetshop voor consumentenelektronica in Nederland. Wij hebben een enorm assortiment en een uitgebreide service. Modern.nl is een volle dochter van IMpact Retail, waartoe ook winkels als IT's en PrijsTopper behoren.

Je hoeft je bij je aankoop geen zorgen te maken over garantie, bezorging of aansluiting.

Waarom kies je voor Modern.nl?
- Gratis twee jaar garantie
- Gratis thuisbezorgd
- Je apparaten worden geplaatst én aangesloten
- Uitgebreid betaalgemak

Einde persbericht.
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Niels Aben, E-commerce Manager IMpact Retail
www.impactretail.nl
Tel: 013-5945200

Trefwoorden: Aeg, Modern.nl, Samsung, Sony, Zanussi,

Contact Modern.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share