Mook Schoentechniek en Schoenmode BV Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Annaplein 14 , 5038 TV Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Mook Schoentechniek en Schoenmode BV Van

Op zoek naar trendy merkschoenen die ook nog comfortabel zitten? Of een goed adres voor uw steunzolen, schoenaanpassingen, werkschoenen of elastische kousen? Zoek snel een locatie bij u in de buurt.
Ontdek onze collectie.

De zomer kan echt beginnen met een paar heerlijk comfortabele voorjaarsschoenen uit onze nieuwe collectie. Van Durea, FinnComfort en Verhulst tot Van Lier, Mephisto en Floris van Bommel; van hippe ballerina's van flitsende sneakers: onze nieuwe collectie is zeker een bezichtiging waard! Dat mag u natuurlijk in de winkel doen maar u kunt de nieuwe modellen ook al thuis via deze website bekijken.

Nieuw bij Van Mook: Passervice op locatie of Thuisbezorgen
Heeft een paar schoenen uit onze collectie op het oog? Of misschien wel meerdere? Maar u bezoekt Van Mook liever via een spreekuurlocatie of u woont niet in de buurt van onze winkels? Dan is onze Passervice op locatie of het Thuisbezorgen misschien wel iets voor u.
Met Passervice kunt u via deze website schoenen reserveren en aangegeven wanneer en op welke locatie u deze wilt passen. Door de schoenen te reserveren en het formulier in te vullen maakt u eenvoudig een afspraak. En uiteraard kunt u bij het passen rekenen op het deskundige advies van onze schoentechnici. Ook dat is service zoals u die bij Van Mook kunt verwachten.
Weet u precies wat u wilt hebben en is advies niet nodig? Bestel dan uw schoenen via hetzelfde formulier als de Passervice maar laat uw schoenen gewoon thuisbezorgen. We sturen uw nieuwe schoenen per post naar u toe, zonder verzendkosten.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shoe Shop

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mook Schoentechniek en Schoenmode BV Van in Sint Annaplein 14, Tilburg Noord-Brabant 5038 TV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5038 TV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820026]