MTD huisleverancier Amsterdam RAI

MTD huisleverancier Amsterdam RAI van MTD Nederland

Door: MTD Nederland  06-07-2011
Trefwoorden: Huisleverancier, Tijdelijke Water Aan - En Afvoer, Tijdelijke Watervoorzieningen,

MTD Nederland huisleverancier Amsterdam RAI.
Onlangs hebben Amsterdam RAI en MTD Nederland een meerjarige samenwerking-overeenkomst afgesloten. Met ingang van 1 oktober 2010 is MTD exclusieve huisinstallateur van Amsterdam RAI voor alle evenementgebonden tijdelijke water en afvoer voorzieningen.

Afgelopen 25 jaar is MTD reeds actief als huisleverancier van diverse beurs/evenement locaties in Nederland en België, maar deze nieuwe locatie is een kroon op het werk. MTD leverde voor enkele evenementen reeds hun diensten aan Amsterdam RAI, maar is nu officieel huisleverancier van de locatie. MTD Nederland zal zich in-house vestigen met een kantoor en opslag.

Met behulp van een team ervaren medewerkers en coördinator ter plaatse zal MTD de beurzen en evenementen in de RAI faciliteren met tijdelijke water en afvoer voorzieningen. Door MTD’s jarenlange ervaring in de evenementenbranche kan MTD de RAI een breed pakket aan dienstverlening en producten aanbieden. MTD accountmanager Lauren Roelofs: "Ik ben trots op de overeenkomst en kijk uit naar een prettige samenwerking”.

Amsterdam RAI
Met een portfolio vol A-merken, de absolute A-locatie ‘Amsterdam’ en een geschiedenis die teruggaat tot 1893, is Amsterdam RAI één van Europa’s meest attractieve en innovatieve congres-,en beursbedrijven. Ieder jaar is Amsterdam RAI gastheer van meer dan 50 internationale congressen, 70 (vak)beurzen, evenementen en meer dan duizend kleinere congressen, meetings, presentaties en andere bijeenkomsten. Amsterdam RAI is de matchmaker bij uitstek tussen bezoeker en exposant.

MTD Nederland
De hoofdvestiging van MTD Nederland is gevestigd in Boxtel en vanuit daar leveren zij diensten en producten wereldwijd. Met 25 jaar ervaring en ruim dertig gedreven medewerkers heeft MTD zich als marktleider, op het gebied van tijdelijke water infrastructuur, weten te positioneren. MTD biedt haar opdrachtgevers een breed fullservice bedrijf voor de aanleg van tijdelijke waterinfrastructuren en waterbehandelingen met de garantie van veilig drinkwater. Innovatie, kennis en kwaliteit maken van MTD een bedrijf dat voorop blijft lopen.

Trefwoorden: Huisleverancier, Tijdelijke Water Aan - En Afvoer, Tijdelijke Watervoorzieningen,

Ander nieuws en updates van MTD Nederland

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd van MTD Nederland thumbnail
06-07-2011

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. MTD Nederland heeft zowel het certificaat voor ISO 9001 als voor ISO 14001 ontvangen na een uitvoerige audit door Lloyd's. Deze twee certificaten samen met het al behaalde VCA certificaat onderstrepen de drang naar het borgen van kwaliteit op alle vlakken ten aanzien van de levering van waterproducten en dienstverlening van MTD.


MTD vernieuwd VCA* certificering van MTD Nederland thumbnail
06-07-2011

MTD vernieuwd VCA* certificering

MTD vernieuwd haar VCA* certificering. MTD Nederland heeft wederom aan alle eisen voldaan welke gesteld worden aan de VCA* certificering. Na een uitvoerige audit, door Lloyd’s Register Nederland, is de certificering goedgekeurd volgens de nieuwste norm 2008/5.1 en geldig tot eind 2013. MTD Nederland is reeds sinds 2007 in bezit van het VCA certificaat.