MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd van MTD Nederland

Door: MTD Nederland  06-07-2011
Trefwoorden: Iso, Waterkwaliteit, Tijdelijke Drinkwatervoorzieningen

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd.
MTD Nederland heeft zowel het certificaat voor ISO 9001 als voor ISO 14001 ontvangen na een uitvoerige audit door Lloyd's. Deze twee certificaten samen met het al behaalde VCA certificaat onderstrepen de drang naar het borgen van kwaliteit op alle vlakken ten aanzien van de levering van waterproducten en dienstverlening van MTD.

Zich onderscheiden, luisteren naar klanten, de tijd vooruit zijn en pionierschap zijn altijd al topics binnen MTD geweest. De evenementenwereld is nog jong van leeftijd en professionaliseert in een snel tempo. Trends zoals we die reeds zien bij andere bedrijfssegmenten zoals duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en groen denken zullen de komende jaren als gespreksstof op de onderhandelingstafel komen bij de meerderheid van evenementen in binnen- en buitenland. Om als toonaangevende evenementen leverancier te blijven acteren heeft MTD zich mede door deze certificering hier al op voorbereid.

ISO 9001 zorgt ervoor dat de werkprocessen worden geborgd om altijd de juiste kwaliteit te leveren. Dat is noodzakelijk in een markt waar het motto is "first time right" voor een bepaalde dienstverlening. Ook de procedures om altijd de juiste waterkwaliteit te leveren, de levensader van MTD, vallen onder richtlijnen van ISO 9001, volgens kwaliteitsmanager Gert-Jan van Berkel.

Maar ook de procedures van ISO 14001 houden ons scherp. Elke nieuwe productontwikkeling wordt getoetst aan de parameters van duurzaamheid. Maar ook hoe wij als bedrijf om gaan met afval, of het minimaliseren of zelfs helemaal weglaten van verpakkingen zijn onderwerpen waar nu intern over gesproken wordt.

Hans Verhoeven, directeur van MTD, is heel blij met het behalen van deze unieke mijlpaal. Veel nationale en internationale klanten kunnen nu profiteren van onze "state of the art" producten en dienstverlening. Maar nog beter is dat ze eventuele risico's ten aanzien van te laat opleveren, slechte kwaliteit van de installaties en onveilig water kunnen elimineren. Men slaapt rustiger met MTD.

Tot slot vult van Berkel aan, het is nu een zaak van uitbouwen en verder uitrollen van de geïmplementeerde procedures zodat we als bedrijf ook onderscheidend blijven.

MTD
MTD Nederland bv is gevestigd in Boxtel en levert haar producten en diensten wereldwijd. Met vijfentwintig jaar ervaring en ruim dertig gedreven medewerkers heeft MTD zich als marktleider weten te positioneren. MTD biedt haar opdrachtgevers een breed fullservice bedrijf voor de aanleg van tijdelijke waterinfrastructuren en waterbehandelingen met de garantie van veilig drinkwater. Innovatie, kennis en kwaliteit maken van MTD een bedrijf dat voorop blijft lopen. MTD is niet door de markt, maar door passie gedreven.

Trefwoorden: Iso, Tijdelijke Drinkwatervoorzieningen, Tijdelijke Water Infrastructuur, Tijdelijke Watervoorziening, Tijdelijke Watervoorzieningen, Waterkwaliteit,

Ander nieuws en updates van MTD Nederland

MTD vernieuwd VCA* certificering van MTD Nederland thumbnail
06-07-2011

MTD vernieuwd VCA* certificering

MTD vernieuwd haar VCA* certificering. MTD Nederland heeft wederom aan alle eisen voldaan welke gesteld worden aan de VCA* certificering. Na een uitvoerige audit, door Lloyd’s Register Nederland, is de certificering goedgekeurd volgens de nieuwste norm 2008/5.1 en geldig tot eind 2013. MTD Nederland is reeds sinds 2007 in bezit van het VCA certificaat.


MTD huisleverancier Amsterdam RAI van MTD Nederland thumbnail
06-07-2011

MTD huisleverancier Amsterdam RAI

MTD Nederland huisleverancier Amsterdam RAI. Onlangs hebben Amsterdam RAI en MTD Nederland een meerjarige samenwerking-overeenkomst afgesloten. Met ingang van 1 oktober 2010 is MTD exclusieve huisinstallateur van Amsterdam RAI voor alle evenementgebonden tijdelijke water en afvoer voorzieningen.