MTD vernieuwd VCA* certificering

MTD vernieuwd VCA* certificering van MTD Nederland

Door: MTD Nederland  06-07-2011
Trefwoorden: Vca, Tijdelijke Drinkwatervoorzieningen, Tijdelijke Water Infrastructuur,

MTD vernieuwd haar VCA* certificering.
MTD Nederland heeft wederom aan alle eisen voldaan welke gesteld worden aan de VCA* certificering. Na een uitvoerige audit, door Lloyd’s Register Nederland, is de certificering goedgekeurd volgens de nieuwste norm 2008/5.1 en geldig tot eind 2013. MTD Nederland is reeds sinds 2007 in bezit van het VCA certificaat.

Met de toenemende aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu is de certificering steeds belangrijker voor zowel opdrachtgevers als de interne organisatie en zijn medewerkers. Met name omdat steeds vaker het VCA certificaat verplicht wordt gesteld op locaties. De certificering is gericht op de directe veiligheidsbeheersing op de werkvloer. MTD Nederland toont met de VCA* certificering aan dat alle werkzaamheden op locaties op een veilige, milieu verantwoorde manier verricht worden. Alle medewerkers van MTD Nederland zijn VCA gecertificeerd voor op de werkvloer en VCA vol voor de leidinggevende, waardoor men volgens richtlijnen en op verantwoorde wijze hun taken verrichten.

Reactie Hans Verhoeven
Als marktleider op het gebied van tijdelijke waterinfrastructuren is het belangrijk om voorop te blijven lopen. Waarborging van veiligheid en milieu staan hoog in het vaandal bij MTD Nederland, dus de vernieuwde VCA certificering is een bevestiging van ons vakmanschap.

Trefwoorden: Tijdelijke Drinkwatervoorzieningen, Tijdelijke Water Infrastructuur, Tijdelijke Watervoorzieningen, Vca,

Ander nieuws en updates van MTD Nederland

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd van MTD Nederland thumbnail
06-07-2011

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd

MTD is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. MTD Nederland heeft zowel het certificaat voor ISO 9001 als voor ISO 14001 ontvangen na een uitvoerige audit door Lloyd's. Deze twee certificaten samen met het al behaalde VCA certificaat onderstrepen de drang naar het borgen van kwaliteit op alle vlakken ten aanzien van de levering van waterproducten en dienstverlening van MTD.


MTD huisleverancier Amsterdam RAI van MTD Nederland thumbnail
06-07-2011

MTD huisleverancier Amsterdam RAI

MTD Nederland huisleverancier Amsterdam RAI. Onlangs hebben Amsterdam RAI en MTD Nederland een meerjarige samenwerking-overeenkomst afgesloten. Met ingang van 1 oktober 2010 is MTD exclusieve huisinstallateur van Amsterdam RAI voor alle evenementgebonden tijdelijke water en afvoer voorzieningen.