window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":77,"ttGuid":"DA73E8EB07F3EB97","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 12" /> <meta name="Originator" ..." />

Affiliate PartnerCup 2009 – Meldt je nu aan!!!

Affiliate PartnerCup 2009 – Meldt je nu aan!!! van Nonstopconsulting

Door: Nonstopconsulting  03-02-2009
Trefwoorden: Partner, D-reizen, Publisher

Na succesvolle edities in Duitsland organiseert nonstopConsulting de PartnerCup nu ook in Nederland. Later in het jaar gevolgd door edities in London en Parijs. Op 20 maart in Amsterdam bij Blekemolens Race Planet geven we vol gas.  Kruip samen met andere top affiliates en merchants achter het stuur van een snelle kart en laat zien over welke spectaculaire manoeuvres je beschikt.  De Partner Cup is het ideale event om met collega’s, vertegenwoordigers van de leidende netwerken, nationale en internationale affliate managers van nonstopConsulting en natuurlijk onze klanten, ideeën uit te wisselen. Het persoonlijke contact is de basis van een bijzonder succesvolle samenwerking.

Je wordt ontvangen met een drankje en een hapje.  Vervolgens krijg je uitleg over de karts en rij-en bochtentechniek. Kwalificatie races en een finale race, gevolgd door de prijsuitreiking met bekers en uiteraard champagne. Na de races is er een borrel en een buffet. De gelegenheid om uitgebreid met je collega’s, vertegenwoordigers en onze klanten te netwerken.

Kijk voor meer informatie op www.partnercup.nl en  meldt je direct aan!

Trefwoorden: Affiliate, D-reizen, Kartraces, Netwerk Event, Partner, Partnercup, Publisher, Transavia,