PauwR neemt klantenbestand Gasie over

Door: PauwR Internetmarketing  03-02-2009
Trefwoorden: Adwords

Bram, de jonge directeur van , benaderde begin januari van dit jaar Pieter Voogt van uit Tilburg. Bram had besloten zich te focussen op twee andere bedrijven en zijn afstuderen en daar pasten de activiteiten van Gasie, specialist in online marketing, niet meer in. Op 30 januari, dus binnen een maand, was de deal rond en gaat PauwR de klanten en partners van Gasie op dat specialisme bedienen.

Via de alumni-vereniging van zijn studie Speco (HEAO Sporteconomie) zocht hij contact met Pieter, die dezelfde studie volgde. “Er was een klik en al ik wist al snel dat mijn klanten bij Pieter en PauwR in goede handen zouden zijn”, aldus Bram. 

Gasie bedient zijn klanten vooral met het opzetten en beheren van Google AdWords campagnes, ook wel . Bij Gasie werkten naast Bram nog twee parttimers. PauwR biedt naast zoekmachinemarketing ook de diensten en webanalytics, waarmee de huidige Gasie klanten dus uit een breder pakket kunnen kiezen. PauwR heeft zes ‘’ in dienst en kan deze klanten dus minimaal dezelfde service bieden als die ze van Gasie gewend waren.

Klanten die de overstap maken zijn onder andere Scoub International B.V. (bekend van de ), Glasscoin, TQL en MaKloek. Ook de sponsoring van de Eindhovense basketbalclub Fighting Pirates en de domeinnamen Gasie.nl en Ikwiladwords.nl gaan over naar PauwR.

Trefwoorden: Adwords

Contact PauwR Internetmarketing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van PauwR Internetmarketing

27-08-2012

Grote adverteerders adverteren vaker op Facebook

Dit voorjaar heeft PauwR een grootscheeps onderzoek uitgevoerd naar de anticipatie op Social Media Advertising onder de     van


27-08-2012

ROTA Erkenning: PauwR eerste online mediabureau

PauwR heeft een ROTA erkenning ontvangen, waardoor we ons nu ook officieel mediabureau mogen noemen! Het is de eerste keer


31-05-2010

Spormarketing via internet nog in kinderschoenen

Sportmarketing via internet vereist specifieke kennis en ervaring. PauwRPlay heeft zowel de kennis als de ervaring in huis.


07-01-2010

Vakantie boeken vanaf Weeze, Dusseldorf en Brussel Airport

Vanaf vandaag zijn er drie nieuwe websites waarop je je vakantie kunt boeken met vertrek vanaf een buitenlandse (regionale) luchthaven. Voor vakanties vanaf de luchthavens Weeze Airport (Niederrhein), Dusseldorf Airport en Brussel Airport (Zaventem) kan men voortaan terecht op de gespecialiseerde websites

16-12-2008

Zoekmachinemarketing nog te onduidelijk voor gemeenten

Website gemeente zeer belangrijk, maar slecht vindbaar

Gemeenten maken nog weinig tot geen gebruik van zoekmachinemarketing om met hun doelgroepen te communiceren. Dit ondanks het feit dat de gemeentelijke website als één van de belangrijkste media wordt gezien door de gemeenten zelf. Onduidelijkheid over de mogelijkheden blijkt de belangrijkste reden waarom gemeenten zoekmachinemarketing nog niet inzetten voor hun website.


PauwR Internetmarketing nu Google Qualified Company van PauwR Internetmarketing thumbnail
01-10-2008

PauwR Internetmarketing nu Google Qualified Company

Internetmarketingbureau PauwR uit Tilburg is onlangs door Google gecertificeerd als “Google AdWords Qualified Company”. Daarmee behoort PauwR tot een geselecteerd aantal van circa 30 zoekmachinemarketing bureaus in Nederland dat deze hoogste status heeft bereikt. Eerder al behaalden zes marketeers van PauwR de “Qualified Individual” status. Klanten van PauwR krijgen hiermee de garantie dat hun Google AdWords campagne door professionals wordt beheerd.


Populariteit zoekmachinemarketing verschilt per branche van PauwR Internetmarketing thumbnail
03-06-2008

Populariteit zoekmachinemarketing verschilt per branche

Er blijken grote verschillen te zijn in de mate waarin bedrijven in verschillende branches zoekmachinemarketing inzetten. Dit blijkt uit onderzoek van internetmarketingbureau PauwR uit Tilburg. De reisbranche en de modebranche lopen hierin duidelijk voorop. De overheid blijft ver achter bij het gemiddelde. Ruim 40% van de bedrijven heeft zoekmachinemarketing opgenomen in hun marketingmix.


Zoekmachinemarketing wel bekend, maar niet vaak ingezet bij MKB van PauwR Internetmarketing thumbnail
04-06-2007

Zoekmachinemarketing wel bekend, maar niet vaak ingezet bij MKB

Meer dan de helft van de bedrijven uit het MKB zegt wel bekend te zijn met het fenomeen zoekmachinemarketing, maar het (nog) niet in te zetten binnen hun marketingmix. Dat blijkt uit het onderzoek “Internetmarketing en het MKB” van internetmarketingbureau PauwR uit Tilburg. Opvallend is verder dat bijna 60% het ‘essentieel’ vindt om via zoekmachines gevonden te worden. Maar liefst driekwart van de ondervraagde medewerkers vindt dat hun bedrijf ‘onvoldoende’ ge


11-12-2006

DVDdownload en iTunes gekozen tot Downloadwinkel van het Jaar

TILBURG, 20061208 -- Vandaag is de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing van de "Downloadwinkel van het Jaar" op Downloadwinkels.nl. In de categorieën "films" en "muziek" zijn respectievelijk DVDdownload.nl en iTunes gekozen tot Downloadwinkel van het Jaar. In de andere categorieën werden Zylom (games), Jamba (mobiel) en eBook.nl (boeken) uitgeroepen tot winnaar. De winnende sites zijn gekozen door de bezoekers van de organiserende website www.downloadw


12-10-2006

Verkiezing "Downloadwinkel van het Jaar"

TILBURG, 20061011 -- Met het toenemen van de populariteit van legaal en betaald downloaden, groeit ook de behoefte van de consument aan een onderscheid tussen goede en "minder goede" downloadwinkels. De website Downloadwinkels.nl organiseert daarom de "Downloadwinkel van het Jaar" verkiezing. In de categorieën films, muziek, mobiel, games en software wordt een winnaar gekozen door het publiek, dat via de website www.downloadwinkelvanhetjaar.nl zijn stem uit kan brengen.