RAU Extrait de Caviar, 24h crème voor droge en/of rijpe huid

RAU Extrait de Caviar, 24h crème voor droge en/of rijpe huid van RAU Cosmetics Nederland

Door: RAU Cosmetics Nederland  21-08-2014
Trefwoorden: Huidverzorging, Droge Huid, Dagcrème

RAU Extrait de Caviar - 24h Cream is een luxe 24-uurs crème vol werkzame, beschermende stoffen die speciaal ontwikkeld is voor de droge huid die behoefte heeft aan iets extra's. Ook kraaiepootjes verminderen. Bij regelmatig gebruik van deze crème kan het verouderingsproces beslist vertraagd worden. U straalt in de toekomst met een soepele, jeugdige, fluweelzachte huid! Om uw huid niet extra te belasten is RAU Extrait de Caviar 24h Cream, zoals u gewend bent van de producten van RAU Cosmetics, ZONDER parabenen, PEG's, minerale olie en siliconenolie en rijk aan waardevolle ingrediënten. De combinatie van antioxidanten, vochtinbrengende en anti-aging werkstoffen regenereert, verfijnt de poriën, stimuleert de huidcellen en vermindert kraaiepootjes. Hoogwaardig, excellent caviaarextract stimuleert de celstofwisseling van uw huid, verzorgt uw huid voldoende met vocht en ondersteunt de huid vijfvoudig in de strijd tegen veroudering. Het waardevolle ingrediënt Palmityol Tripeptide-5 zorgt voor de opbouw van collageen en zorgt dat de huid er duidelijk jonger en steviger uitziet. Q10, amandelolie, sheabutter und squalaan helpen in de strijd tegen vrije radicalen en verzorgen de huid en beschermen effectief tegen schadelijke invloeden. Deze luxe anti-aging verzorging is verkrijgbaar in het hygiënische 50 ml-Airlesspompje of om te proberen ook in de 5 ml testverpakking. Gebruik: 's morgens en 's avonds op de gereinigde gezichtshuid aanbrengen. voor de huid rondom de ogen adviseren wij RAU Caviar Eye cream. U kunt de verzorging ook aanvullen met RAU Extrait de Caviar Rich Cream en deze als bijzonder rijke nachtcrème gebruiken.

Trefwoorden: 24h crème, 24uurs crème, Dagcrème, Droge Huid, Huidverzorging,

Andere producten en diensten van RAU Cosmetics Nederland

RAU Tri-peeling van RAU Cosmetics Nederland thumbnail
21-08-2014

RAU Tri-peeling

RAU Tri-Peeling is een enzym- en fruitzuurpeeling met drievoudige werking, De peeling is geschikt voor een gevoelige huid, maar ook voor iedere andere huid en bij couperose. Over dit product hebben de blogsters van Lifelivegorgeous.nl een Youtube filmpje gemaakt. Zie ook onze website www.rau-cosmetics.nl / in de media.


RAU Hyaluron Ultimative Lifting van RAU Cosmetics Nederland thumbnail
21-08-2014

RAU Hyaluron Ultimative Lifting

RAU Hyaluron Ultimative Lifing is een liftende gel die onder de normale verzorging aangebracht wordt. Het verminderd rimpels en kraaiepootjes en is perfect om op de gevoelige huid rondom de ogen aan te brengen.