RAU Hyaluron Ultimative Lifting

RAU Hyaluron Ultimative Lifting van RAU Cosmetics Nederland

Door: RAU Cosmetics Nederland  21-08-2014
Trefwoorden: Rimpels, Oogverzorging, lifting

RAU Hyaluron Ultimative Lifting is één van onze bestsellers in de strijd tegen veroudering van de huid met direct effect. Lift uw huid zonder spuiten! Het is bewezen dat bij dagelijks gebruik onder de normale verzorging, deze anti-aging-booster rimpels en kraaiepootjes reduceert. Door het enorm waterbindende vermogen ziet u bij het gebruik van het concentraat direct resultaat. De zachte, hoogwaardige gel, druppelsgewijs uit het elegante pompje drukken en dan doelgericht opbrengen, het trekt meteen in. De gezichtshuid ziet er jeugdig en strak uit, zonder dat er een werkstof onder de huid gespoten moet worden. Omdat het concentraat goed verdragen wordt kan het ook op de gevoelige zones, zoals bijvoorbeeld rondom de ogen opgebracht worden. Zie voor verdere informatie onze site: www.rau-cosmetics.nl

Trefwoorden: lifting, Oogverzorging, Rimpels

Andere producten en diensten van RAU Cosmetics Nederland

RAU Tri-peeling van RAU Cosmetics Nederland thumbnail
21-08-2014

RAU Tri-peeling

RAU Tri-Peeling is een enzym- en fruitzuurpeeling met drievoudige werking, De peeling is geschikt voor een gevoelige huid, maar ook voor iedere andere huid en bij couperose. Over dit product hebben de blogsters van Lifelivegorgeous.nl een Youtube filmpje gemaakt. Zie ook onze website www.rau-cosmetics.nl / in de media.


RAU Extrait de Caviar, 24h crème voor droge en/of rijpe huid van RAU Cosmetics Nederland thumbnail
21-08-2014

RAU Extrait de Caviar, 24h crème voor droge en/of rijpe huid

RAU Extrait de Caviar - 24h Cream is een luxe 24-uurs crème vol werkzame, beschermende stoffen die speciaal ontwikkeld is voor de droge huid die behoefte heeft aan iets extra's. Ook kraaiepootjes verminderen. Bij regelmatig gebruik van deze crème kan het verouderingsproces beslist vertraagd worden.