RAU Tri-peeling

RAU Tri-peeling van RAU Cosmetics Nederland

Door: RAU Cosmetics Nederland  21-08-2014
Trefwoorden: Huidverzorging, Verzorgingsproducten, Peeling

RAU Tri-Peeling is een enzym- en fruitzuurpeeling met drievoudige werking, Deze effectieve gel-peeling reinigt diep dankzij fruitzuren, maar ook op enzymatische basis (papaya). De werking van een enzympeeling is totaal anders dan bij mechanische peeling (bijv. met zeezand). De mechanische peeling verwijdert buitenste huidlagen, een enzympeeling werkt tijdens het ontstaan van de hoornhuid. De hoornhuid van de huid kan dunner en flexibeler worden, belangrijk bij de verzorging van een onzuivere huid, acne, psoriasis en storingen in de verhoorning van de huid. Mechanische peelings kunnen de huid door de wrijving nog meer irriteren, de enzympeelings werken zacht in op de huid zonder deze verder te belasten. De verdikte bovenste huidlaag en de afgestorven huidcellen worden zacht verwijderd zodat de daarna opgebrachte werkzame stoffen beter hun doel kunnen bereiken. Pigmentvlekken kunnen verminderd worden. De peeling is geschikt voor een gevoelige huid, maar ook voor iedere andere huid en bij couperose. Verder is het actieve anti-age ingrediënt witte thee toegevoegd. Ook bevat de "RAU Tri-Peeling" Indische wierook. Dit is een ayurvedisch middel, die de Pitta-Energie versterkt en ontstekkingsremmend werkt. Verkrijgbaar in het 50 ml airless pompje en ideaal om te proberen in een 5 ml pompje. Gebruik: Ruim op de gereinigde huid opbrengen, de ogen rondom vrij laten en afhankelijk van de gesteldheid van de huid 10 - 20 minuten laten inwerken. Met vochtige vingertoppen emulgeren en dan goed afwassen. Aansluitend nogmaals tonic opbrengen bij voorkeur "RAU Tonic without alcohol". Een licht prikkend gevoel is normaal en betekent dat de peeling werkt. Om de 2 - 3 weken een peeling gebruiken.

Trefwoorden: Fruitzuurpeeling, Huidverzorging, Peeling, Verzorgingsproducten

Andere producten en diensten van RAU Cosmetics Nederland

RAU Extrait de Caviar, 24h crème voor droge en/of rijpe huid van RAU Cosmetics Nederland thumbnail
21-08-2014

RAU Extrait de Caviar, 24h crème voor droge en/of rijpe huid

RAU Extrait de Caviar - 24h Cream is een luxe 24-uurs crème vol werkzame, beschermende stoffen die speciaal ontwikkeld is voor de droge huid die behoefte heeft aan iets extra's. Ook kraaiepootjes verminderen. Bij regelmatig gebruik van deze crème kan het verouderingsproces beslist vertraagd worden.


RAU Hyaluron Ultimative Lifting van RAU Cosmetics Nederland thumbnail
21-08-2014

RAU Hyaluron Ultimative Lifting

RAU Hyaluron Ultimative Lifing is een liftende gel die onder de normale verzorging aangebracht wordt. Het verminderd rimpels en kraaiepootjes en is perfect om op de gevoelige huid rondom de ogen aan te brengen.