RIONED NEEMT BEDRIJF IN DE UK OVER

Door: Rioned  01-03-2006
Trefwoorden: Bedrijfsovername, Riool Inspectie, Riool Reiniging

Rioned heeft onlangs een eigen verkoopkantoor in de UK geopend door haar Engelse handelspartner Wards Flexible Rod Company Ltd. over te nemen.
Rioned is al 50 jaar Europees marktleider in rioolreinigings-, rioolinspectie- en rioolopsporingsapparatuur voor kleine en middelgrote afvoeren en riolen. Het bedrijf werd in 1956 opgericht in het Brabantse Tilburg en levert kwalitatief hoogstaande reinigingsapparatuur aan alle Europese landen en verder tot in Australië en Zuid-Amerika.
Wards Flexible Rod Company Ltd. bestaat 60 jaar en is producent van rioolreinigingssystemen. Vanaf de tachtiger jaren distribueert Wards met zeer veel succes de Rioned producten in de UK en Ierland.
Volgens algemeen directeur Jan Pieters, past deze nieuwe Britse vestiging in de strategie van Rioned. Die voorziet in een uitgebreider eigen distributienetwerk, zodat ze haar grote Europese afnemers direct kan bedienen en van een optimale after-sales service kan voorzien.
In de laatste 5 jaar opende Rioned al eigen verkooporganisatie's in België en Frankrijk.
Het nieuwe Rioned/Wards UK Ltd, gevestigd in Mildenhall (Suffolk), richt zich op de verkoop van hogedrukreinigingsmachines, verenmachines, camerasystemen en accessoires voor de Britse en Ierse markt.

Trefwoorden: Bedrijfsovername, Riool Inspectie, Riool Opsporing, Riool Reiniging,