Schoonheidssalon Beauté Huidstudio

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ravellaan 19 , 5049 AL Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Schoonheidssalon Beauté Huidstudio

e Salon

Gun uw huid iets bijzonders….draai uw huidklok een paar jaar terug.

Ervaar een verzorging die geheel is afgestemd op de behoefte van uw huid.
Verzorging met een gedachte. Door consequente systeemverzorging bereikt u uw doel. De synergetische werking van het Deynique systeem laat niets te wensen over. Door regelmaat en structuur bereikt u precies waarvoor u naar de schoonheidsspecialiste bent gegaan.

Cosmetica is als een medicijn voor de huid en tegelijkertijd een zeer belangrijke therapie voor de eigenwaarde. In het lichaam tikt een biologische klok. De grote wijzer beweegt zich in het ritme van de natuur. Na je dertigste gaat de biologische huidklok sneller tikken. Elke dag wordt de huid iets meer belast. Het resultaat van een paar jaar stress tekent zich af als vroegtijdige huidveroudering. Activeer de huideigen regeneratie opnieuw en verblijd jezelf met een gezond en ontspannen huidbeeld.

Aan dit cosmetische levensuur kan niemand ontkomen, maar we kunnen het ritme wel heel doelgericht als huidtherapie inzetten. Op die manier wordt uw huid door een gekwalificeerde, erkende schoonheidsspecialiste met ruim 20 jaar ervaring op een vakkundige manier behandeld.
Deze manier van aanpak onderscheidt een Deynique instituut van de traditionele salons.
Geen loze beloften, maar resultaatgericht werken aan een jong en mooi huidbeeld.

De huid is een klein wonder op zich. Krijgt ze de juiste stoffen, dan zie je onmiddellijk een positieve verandering. En over een paar jaar? Dan verheugt u zich ook nog op een stevige en gladde huid.
Wat we vandaag doen, is immers het fundament voor ons uiterlijk van morgen.

Wij behandelen veel personen die een doorverwijzing krijgen van huisartsen en huidspecialisten. Raadpleeg uw eigen zorgverzekeraar voor welke vergoedingen u in aanmerking komt.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Huidstudio-Beauté-471061529580571/

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schoonheidssalon Beauté Huidstudio in Ravellaan 19, Tilburg Noord-Brabant 5049 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5049 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3725240]