Tandartsenpraktijk Parodontologie en Implantologie Tilburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Professor Gimbrerelaan 130 , 5037 EN Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Tandartsenpraktijk Parodontologie en Implantologie Tilburg

In de praktijk werkt een team van professionals aan de gezondheid van uw mond. Van al onze medewerkers mag u verwachten dat zij beschikken over de wetenschappelijke kennis en hooggekwalificeerde vaardigheden. Zij zullen bij u de behandelingen met maximale inzet uitvoeren.
In de zorgvisie van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg staan de patiënt en de preventie van parodontale aandoeningen centraal.
Om deze kwalitatief hoogstaande zorg te waarborgen, worden de medewerkers voortdurend geschoold. We streven steeds naar meer kennis en inzicht in onze vakgebieden. Hierdoor kunnen we steeds nieuwere en betere behandeltechnieken aanbieden.
Onze parodontologen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).
De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg werkt samen met ongeveer 185 tandartsen uit de regio Tilburg en omstreken en meerdere vrijgevestigde mondhygiënisten.
Aanmelden als patiënt kan alleen op verwijzing van of met instemming van uw huistandarts, mondhygiënist, of huisarts. Hiertoe krijgt u (meestal) een verwijsbrief.
Ook geven wij, desgewenst, een second opinion/ tweede mening. Een verwijzing is in dit geval niet nodig.

De Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Tilburg is een verwijspraktijk voor het oplossen van tandvleesproblemen en implantologie.
We zijn gestart met de visie om een eindstation te zijn voor patiënten met (ernstige) parodontale problemen uit de regio. Onze taak is het om de functie de steunweefsels van het gebit gezond te krijgen en dit zoveel mogelijk te laten samengaan met een goed esthetisch resultaat. We leveren hoogkwalitatieve en voorspelbare zorg, gebaseerd en getoetst aan de laatste wetenschappelijke inzichten. We werken volgens vaste protocollen. De zorg bestaat uit voorlichting, gedragsverandering, mondhygiënische ondersteuning, parodontale en implantologische zorg. Deze zorg wordt meestal gevraagd door tussenkomst van de eigen tandarts of mondhygiënist.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is Tandartsenpraktijk Parodontologie en Implantologie Tilburg in Professor Gimbrerelaan 130, Tilburg Noord-Brabant 5037 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Poetsinstructie diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Poetsinstructie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5037 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819597]