Thermos BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Meelstraat 48 , 5025 KN Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Thermos BV

Verwarmingsmaatschappij Thermos BV werd in 1965 opgericht en is sindsdien een begrip in verwarming in Tilburg en ver daarbuiten.
Bij ons kunt u terecht voor een nieuwe cv-ketel, onderhoud of reparatie aan uw cv-ketel maar ook voor loodgieterswerk en sanitair. Onder sanitair kan worden verstaan het vervangen van een wastafel of en totale renovatie van een badkamer. Ook voor het aanleggen van een compleet op maat gemaakte luxe badkamer hebben wij alle vakmanschap in huis.
Met ons service- en onderhoudsabonnement bent u verzekerd van een optimaal afgesteld en veilige cv-ketel tevens verhoogd u door goed onderhoud de levensduur van uw cv-ketel én zorgt een goed onderhouden cv-ketel voor een besparing op uw energiekosten. Mocht er zich onverhoopt toch nog een storing voordoen dan worden er geen montage- en voorrijkosten berekend. Voor onze vaste onderhoudsklanten zijn wij 24/7 bereikbaar.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Thermos-bv/512880962197648

Categorieën: Heating

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Thermos BV in Meelstraat 48, Tilburg Noord-Brabant 5025 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5025 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823648]