Uitvaartbegeleiding In Harmonie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Lind 35 , 5046 AL Tilburg, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Uitvaartbegeleiding In Harmonie

Uitvaartbegeleiding In Harmonie (v/h Monique van Houtum Uitvaartbegeleiding) bedient de regio Tilburg, te weten Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Goirle, Alphen, Riel, Gilze, Rijen, Oisterwijk, Oosterhout, Dongen, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Biezenmortel.

Van A tot Z kunnen wij de uitvaart verzorgen. Opbaren van uw dierbare kan thuis, in het gemoedelijke Afscheidshuis aan de Oude Lind 35 te Tilburg of aan de Dijksterhuisstraat 2 te Tilburg of elders. Het Afscheidshuis biedt u de vrijheid om afscheid te nemen op de momenten die u uitkomen! U denkt misschien dat u alles met betrekking tot de uitvaart binnen enkele uren moet beslissen. Dat is niet zo. Omdat u wellicht nog nooit heeft gesproken over een definitief afscheid, kunnen wij van u niet op alle vragen meteen een pasklaar antwoord verwachten. Voorop staat voor ons dat het afscheid van uw dierbare overledene alle aandacht en goede zorg krijgt, die het verdient. Met trots kunnen wij zeggen dat we elke uitvaart opnieuw slagen in deze missie.

Uitvaartbegeleiding betekent weliswaar werken met de dood, maar als team leggen wij ons hele hart erin. Wij zijn ervan overtuigd dat in ogenblikken van intens verdriet een meelevend hart dat je met raad en daad bijstaat, niet alleen steun en kracht geeft, maar zeker ook troost biedt.

BijUitvaartbegeleiding In Harmonie staat een warm en meelevend team voor u klaar om u bij te staan op de dagen dat u alle steun kunt gebruiken. Ieder van ons heeft zijn eigen drijfveer om dit werk te doen. Heldere en eerlijke informatie vinden wij heel belangrijk. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Samen komen we er altijd uit. Het realiseren van uw wens is onze opdracht!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Uitvaartbegeleiding In Harmonie in Oude Lind 35, Tilburg Noord-Brabant 5046 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5046 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3763512]