Unamic/HCN winnaar Gouden FD Gazelle 2008

Unamic/HCN winnaar Gouden FD Gazelle 2008 van Unamic

Door: Unamic  25-11-2008
Trefwoorden: Turkije, Callcenter, Contactcenter

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks per provincie uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Als criteria voor de prijs gelden een omzetgroei (in euro’s) van minimaal 20% in de jaren 2005 tot en met 2007 en een positief bedrijfsresultaat over het laatste jaar. Met een omzetgroei van 206% over de laatste drie jaar is Unamic/HCN in de omzetklasse “middelgroot’ het best presterende bedrijf. De prijs is dinsdag 18 november uitgereikt tijdens een bijeenkomst in het Provinciehuis te Utrecht.

Directeuren en oprichters Jeroen ten Haave en Micha Willemse zien de prijs als een bekroning op het gevoerde beleid van de afgelopen jaren en een aanmoedigingsprijs voor de toekomst. Ten Haave: “Samen met onze medewerkers en onze opdrachtgevers zijn we dagelijks bezig om goede prestaties neer te zetten en zoveel mogelijk rendement te behalen uit klantcontact. Deze prijs is voor ons allemaal een groot compliment.”

Unamic/HCN is een bedrijf dat behoorlijk aan de weg timmert; sinds het recente samengaan met branchegenoot HCN is de nieuwe combinatie Unamic/HCN de grootste onafhankelijke Nederlandse zakelijke dienstverlener op het gebied van outsourcing van klantprocessen. “De wereldwijde financiële ontwikkelingen van de afgelopen maanden zullen voor veel bedrijven in het kader van ‘flexibilisering en cost cutting’ een aanleiding zijn hun klantprocessen aan ons uit te besteden. Dit kan vanuit onze vestigingen in de Benelux of in Turkije en Suriname, maar het overnemen van personeel en/of het uitvoeren van de werkzaamheden op de locatie van de opdrachtgever is daarbij een ook een optie,” aldus Willemse.

Trefwoorden: Business Proces Outsourcing, Callcenter, Contactcenter, Hcn, Omzetgroei, Turkije, Unamic