Veilig Thuis Midden-Brabant

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spoorlaan 448 , 5038 CH Tilburg, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Veilig Thuis Midden-Brabant

Veilig Thuis Midden-Brabant is er voor iedereen. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Als je slachtoffer bent, als iemand anders (misschien) slachtoffer is, of als je zelf geweld gebruikt. Het kan gaan om allerlei vormen van geweld. Huiselijk geweld en kindermishandeling komen vaak voor. Ben je slachtoffer, dan ben je dus niet de enige.

Veilig Thuis is er voor advies, hulp of ondersteuning rond huiselijk geweld en kindermishandeling. Bij ons kun je terecht als je hulp zoekt of je zorgen maakt over anderen. Wellicht bestaan de problemen al langer of heb je slechts vermoedens. Je denkt dat mensen of kinderen niet veilig zijn, maar je weet het niet zeker. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen goed voor zijn kinderen en geliefden wil zorgen, maar soms lukt dat niet. Wij willen er samen voor zorgen dat het beter gaat. Een veilig thuis, dat doen we samen!

De eerste stap naar een oplossing is er over praten. Als je belt, neemt een medewerker van Veilig Thuis de tijd om naar je verhaal te luisteren en samen met jou te zoeken naar een oplossing. Vaak is advies genoeg, soms is het verstandig om hulpverlening in te schakelen. Een enkele keer is een onderzoek nodig om meer informatie te krijgen. Ook in een onderzoek werkt Veilig Thuis zoveel mogelijk samen met de mensen om wie het gaat. Lukt dat niet en is het voor de veiligheid van kinderen of volwassenen nodig, dan doen we ook onderzoek zonder dat de betrokkenen het daarmee eens zijn.
De medewerkers van Veilig Thuis hebben veel ervaring met huiselijk geweld en kindermishandeling. Als het nodig is, zijn ze slagvaardig en snel. Ze gaan naar de mensen toe, luisteren en horen alle gezinsleden, maar oordelen niet. Samen met de betrokkenen bekijken ze wat nodig is om het geweld te stoppen. Het is altijd goed om te bellen. Ook als je je afvraagt of wat je thuis meemaakt normaal is. Twijfel je, bel dan anoniem voor advies.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veilig Thuis Midden-Brabant in Spoorlaan 448, Tilburg Noord-Brabant 5038 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5038 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817016]