Verloskundigen De Zon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lage Witsiebaan 2 A , 5042 DA Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Verloskundigen De Zon

Verloskundigenpraktijk de Zon is een hecht team van verloskundigen in Tilburg. Wij zien de groei en geboorte van jullie kind als een bijzonder en natuurlijk proces. Wij staan open voor al jullie persoonlijke wensen tijdens de zwangerschap, bevalling en de tijd daarna. Of jullie nu thuis, in de Meiboom of in het ziekenhuis willen bevallen. In bed, bad of op de baarkruk. Jullie voorkeur staat centraal, binnen de medisch verantwoorde grenzen. Hierbij gaan we ook uit van jullie eigen verantwoordelijkheid zodat we samen tot het beste resultaat komen: een gezonde baby en gezonde ouders!

Onze praktijk is gevestigd aan de Lage Witsiebaan 2A, in het gebouw van Thebe, bij de huisartsenpost. Ook hebben we spreekuur in de Reeshof, aan de Warmondstraat 116 en in Tilburg Noord aan de Schubertstraat 904.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verloskundigen De Zon in Lage Witsiebaan 2 A, Tilburg Noord-Brabant 5042 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5042 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3721436]