Weegels BV Tandtechnisch Laboratorium BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Beethovenlaan 240 , 5011 LN Tilburg, Noord-Brabant

E-mail

Over Weegels BV Tandtechnisch Laboratorium BV

Weegels Tandtechniek is een middelgroot laboratorium gevestigd in een zeer modern ingericht pand aan de Beethovenlaan 240, te Tilburg.

Een tandtechnisch laboratorium verricht tandtechnische werkzaamheden in opdracht van een tandarts. Simpel gezegd gaat u naar een tandarts om een bijvoorbeeld afgebroken kies te laten restaureren. De tandarts doet onderzoek en besluit dat u een kroon nodig heeft. De tandarts behandelt de kies en neemt hiervan een afdruk. Deze afdruk wordt naar het tandtechnisch laboratorium gestuurd alwaar de kroon voor u vervaardigd wordt.

Er worden niet alleen kronen gemaakt in een tandtechnisch laboratorium. Er zijn verschillende disciplines binnen de tandtechniek. Zo worden er protheses, beugels, implantaten, zelfs apparatuur die het snurken tegengaan vervaardigd.

Bewust kiest Weegels tandtechniek er voor middelgroot te blijven om zo persoonlijke aandacht te schenken aan zijn klanten de Tandartsen, en de patiënten van de tandartsen.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tilburg Noord-Brabant

Is Weegels BV Tandtechnisch Laboratorium BV in Beethovenlaan 240, Tilburg Noord-Brabant 5011 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bruggen diensten in Tilburg Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Bruggen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tilburg Noord-Brabant, 5011 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814990]