Klachten registreren wordt leuk met De Digitale Pen!

Klachten registreren wordt leuk met De Digitale Pen! van Welcome Customer Care Solutions

Door: Welcome Customer Care Solutions  14-04-2009

“Je moet nagaan wat voor voordelen dit gaat bieden voor mensen in b.v. de Zorg, Bouw of Commerciële buitendienst zonder computer in de buurt. Of wanneer men op verschillende plaatsen in het land zaken registreert die allen naar één hoofdcomputer moeten worden gezonden”, aldus Wurms. De digitale E-script pen is een balpen voorzien van een minuscule camera en een geheugenchip waardoor handgeschreven informatie kan worden verwerkt, opgeslagen en verzonden. De unieke software herkent het handschrift en de data kan direct gevalideerd worden.

Het papier
Gewoon papier wordt voorzien van een gepatenteerd microraster waardoor het computersysteem het ziet als digitale informatie. Elk uniek soort formulier krijgt een eigen PapierID (een eigen identiteit). Hierdoor is kennis van het klachtenprogramma niet meer nodig. Mede hierdoor neemt de hoeveelheid voordelen van het “huwelijk” tussen Welcome CCS en E-Script alleen nog maar toe.

“Gemakkelijker, goedkoper, sneller, slimmer en eenvoudiger zijn natuurlijk zaken die de klant zelf wil ervaren”, zegt Wurms. Graag komt Welcome CCS de pen dan ook demonstreren zodat men het zelf kan zien.

Voor meer informatie zie http://www.welcomeccs.nl/nieuwsberichten/columns/122-de-digitale-pen  


Contact Welcome Customer Care Solutions

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share