Schoolbord of magneetbord voor de kinderkamer

Door: Whiteboardshop.nl  01-06-2011
Trefwoorden: Whiteboard, Schoolbord, Magneetbord


Het inrichten en verven van een babykamer of kinderkamer vinden we allemaal leuk, vooral als we de hulp van de familie of de partner erbij hebben. We vragen ons altijd af welke kleur of soort verf het meest geschikt is. Er zijn verfsoorten die schadelijke stoffen bevatten voor zowel de ouders als de baby. Voor de babykamer zijn verfsoorten op water basis beter geschikt, het is zeer belangrijk om de ruimte goed te ventileren na het schilderen.

De kleur van de kamer is even belangrijk als de verf, kleuren die veel gebruikt zijn voor babykamers zijn roze, geel, blauw, groen of lila. Vaak kiezen mensen ervoor om met schoolbordverf een levensgroot schoolbord of schrijfbord van een wand te maken of met magneet verf een magneetbord te creëren voor leuke magneten aan de muur of wand van de kinderkamer. Magneetjes vrolijken de kinderkamer extra op.

Voor mensen die niet zoveel tijd over hebben voor het maken van een schoolbord of magneetbord zijn er schrijfborden en magneetborden te koop in verschillende gewenste formaten. Het bestellen van zo een schrijfbord of whiteboard kan heel simpel online.

Trefwoorden: Magneetbord, Schoolbord, Schrijfbord, Whiteboard