Boekenpakket persoonlijke effectiviteit

Boekenpakket persoonlijke effectiviteit van Acc Communicatie

Door: Acc Communicatie  12-09-2007

U vindt in dit pakket de volgende boeken:
1. Ontdek je creativiteit
2. Je emoties de baas
3. Een leven lang leren
4. Houd je hersens fit
5. Houd je hersens fit (oefenboek)
6. Een mooie tijd
7. En ook morgen gezond weer aan het werk
8. Je zult maar de baas zijn
9. Werkdruk in de hand
10. Monkeybusiness

1. Ontdek je creativiteit
In 'Ontdek je creativiteit' tonen Guy Claxton en Bill Lucas ons hoe we kunnen ontsnappen aan vastgeroeste gewoonten. Met inspirerende oefeningen en voorbeelden laten zij zien hoe we onzekerheid kunnen leren waarderen en open kunnen staan voor de kracht van ambiguïteit.

2. Je emoties de baas
Hoewel we onze emoties meestal als een normaal onderdeel van ons leven ervaren, lijken ze ons op andere momenten domweg te overweldigen. In dit baanbrekende werkboek leert u hoe u uw emoties kunt managen en hoe u uw gevoel en daardoor uw leven in eigen hand kunt houden.

3. Een leven lang leren
Op bijzonder praktische wijze laat dit boek zien wat personeelsontwikkeling inhoudt en hoe u dat op effectieve wijze aanpakt. Belangrijk daarbij is inzicht in wat individuele medewerkers aan ontwikkeling nodig hebben en wat hen motiveert.

4. Houd je hersens fit
'Houd je hersens fit' is een helder boek voor mensen die geestelijk alert willen blijven. Het boek biedt niet alleen praktische tips en technieken om uw hersens fit te houden, maar ook een aantal gemakkelijke tests waarmee u kunt meten hoe het met uw hersens gesteld is.

5. Houd je hersens fit (oefenboek)
De zestig pittige hersenfitness-tests uit dit oefenboek zorgen voor een groter denkvermogen. Met 'Houd je hersens fit' kunt u soms 'slapende' vaardigheden als uw visuele, creatieve en analytische vermogens eens flink wakker schudden.

6. Een mooie tijd
In 'Een mooie tijd' introduceert Kees Harmsen time management nieuwe stijl, waarin een meer intense en zinvolle tijdsbeleving centraal staat. De uitdaging waar we voor staan is het terugwinnen van onze keuzevrijheid.

7. En ook morgen gezond weer aan het werk
'En ook morgen gezond weer aan het werk' helpt u lichaam en geest in balans te brengen. De korte tests en oefeningen in dit praktische boek zijn voor veel mensen - medewerkers en managers - een eyeopener.

8. Je zult maar de baas zijn
In een aantal interviews geven diverse succesvolle managers hun visie op het dagelijks werk en hoe ze zich daarbij voelen. Voor mensen die een managementcarrière overwegen, kan dit boek helpen bij het maken van de juiste keuze.

9. Werkdruk in de hand
Dit boek laat zien hoe u als manager of ondernemer de werkdruk bij uw medewerkers onder controle kunt krijgen en houden. Het helpt u om na te gaan of de hoogte van de werkdruk inderdaad een probleem vormt en zo ja, welke factoren daarbij een rol spelen.

10. Monkeybusiness
Hoe rationeel u als leidinggevende van nu ook lijkt te zijn, toch zijn oerinstincten nog vaak de basis voor zakelijke beslissingen. Een amusant en onderhoudend boek boordevol fascinerende informatie over menselijk gedrag, psychologie en evolutie.

Als partner van managementboek.nl beveelt ACC Communicatie dit pakket van harte aan. Op onze website hebben wij een een selectie gemaakt van relevante interessante boektitels die aansluiten bij de visie op intermenselijke communicatie en modern managment. Ze zijn gerangschikt op relevant onderwerp.