Bernhoven

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nistelrodeseweg 10 , 5406 PT Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over Bernhoven

Samen eigentijds de allerbeste zorg bieden. Dát is waar Bernhoven voor staat. Dat doen we met 150 medisch specialisten en circa 2.500 medewerkers.

In 2016 is Bernhoven het meest mensgerichte ziekenhuis van Nederland, waar zowel patiënten als medewerkers centraal staan. Waar we, samen met onze zorgpartners allesomvattende zorg bieden aan onze patiënten. Waar we de allerbeste basiszorg bieden, met een focus op ouderenzorg, totale vaatzorg, het bekkenbodemcentrum en het Regionaal Pijn Centrum Bernhoven.

Onze deskundigheid, onze gastvrijheid en de unieke ligging van onze hoofdlocatie, met natuurgebied De Maashorst als decor, vormen de pijlers onder deze ambitie. Net als ons streven om zorg voor iedereen in Noordoost-Brabant dichtbij te houden. Naast onze hoofdlocatie in Uden is daarom in Oss per mei 2013 een polikliniek ingericht voor met name onze chronische en oudere patiënten. De locatie Veghel volgt later.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bernhoven/

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bernhoven in Nistelrodeseweg 10, Uden Noord-Brabant 5406 PT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5406 PT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824887]