Fysio- Manuele Therapie Sjoerdsma

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Land van Ravensteinstr 45 A , 5402 EJ Uden, Noord-Brabant

E-mail - Geen ingevoerd

Over Fysio- Manuele Therapie Sjoerdsma

In mijn praktijk Fysio-/ Manuele en Shockwave Therapie behandel ik alle voorkomende klachten aan het houdings- en bewegings-systeem. Sinds 1978 ben ik een ervaren praktiserend therapeut. Met veel enthousiasme en ambitie beweegt het mij om de medemens te helpen in zijn of haar beweging, functioneren en/of activiteitenbeperkingen. Leven is bewegen! Ik weet wat u beweegt. Daarom ben ik actief marathonloper. Als u niet pijnvrij kunt bewegen, werken of sporten, dan biedt Shockwave Therapie uitkomst. Shockwave is een vernieuwende behandeling, dus onderscheidend in zorgverlening. De werking berust op geneeskrachtige geluidsimpulsen. Het is veilig t.o. v. injecties en operaties, zonder risico's op bijwerkingen of complicaties zoals b.v. infectie. Shockwave herstelt hardnekkige klachten aan spieren, pezen en slijmbeurzen, al dan niet met verkalking. Bijv. hielspoor, kuit-, hamstring-, scheenbeen-, knie-, schouder-, achillespees-, liespijn, tennis-/golfarm, carpaaltunnelsyndroom en dupuytren. Shockwave wordt steeds vaker toegepast in de Fysio- en Sportrevalidatie. Het heeft toegevoegde waarde door pijnbestrijding, versnelt weefselherstel en zonodig kalkvergruizing. U kunt weer snel pijnvrij functioneren. Daarom is Shockwave Therapie een effectieve en doelmatige behandeling. Zo kom je op een kosten effectieve wijze snel van je klachten af en kun je normaal functioneren om weer in beweging te komen. Daarbij heeft echografie een ondersteunende werking voor een scherpere diagnose en behandelplan. Naast toegevoegde diagnostische waarde, heeft echografie betrouwbare betekenis voor prognose en evaluatie. Als enige praktijk in Uden en omstreken heb ik de toekenning van de maximale score van 6 sterren voor de behaalde competenties in Shockwave Therapie en Echografie. Bij mij staat uw welzijn centraal. Een aanspreekpunt met individueel maatwerk. Met Shockwave is de allerbeste- en eigentijdse zorg nu voor iedereen toegankelijk. Mijn motto is "na blesseren weer snel presteren".

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysio- Manuele Therapie Sjoerdsma in Land van Ravensteinstr 45 A, Uden Noord-Brabant 5402 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5402 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827406]