Hamelers Nijkamp Advocaten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Velmolenweg 52 54B , 5404 LD Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over Hamelers Nijkamp Advocaten

De advocaten van Hamelers Nijkamp in Uden bieden u vakkundige en resultaatgerichte begeleiding bij allerlei juridische vraagstukken. Dat doen we op een persoonlijke, duidelijke manier. Zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Samen met u zoeken we steeds naar de beste oplossing. We hebben verstand van zaken en verstand van mensen. U en uw zaak zijn bij ons in goede handen.

Een advocaat inschakelen zien mensen vaak als laatste redmiddel. Dat is niet terecht. Voordat uw probleem escaleert, kunnen wij juist veel doen om juridische rompslomp te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan juridisch advies en hulp bij het opstellen van goede contracten en overeenkomsten.

Hamelers Nijkamp bestaat ruim tien jaar. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een serieuze juridische partner voor het midden- en kleinbedrijf. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in de rechtsgebieden familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, bestuursrecht en letselschaderecht. We hebben veel expertise in huis en zorgen dat die up-to-date blijft.

Toch lopen we niet met onze kennis te koop. We houden niet van dikdoenerij. Dat zult u direct merken als u ons inschakelt. We praten en schrijven duidelijke taal die iedereen begrijpt.

We zijn oprecht. Oprecht geïnteresseerd in uw probleem en eerlijk over uw (juridische) mogelijkheden. Ook zijn we altijd constructief. Voor een dirty divorce moet u niet bij ons zijn, voor een eerlijke ouderschapsregeling wel. Onze advocaten zijn gedreven juristen, met hart voor hun vak, het recht en de mensen die ze bijstaan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hamelers Nijkamp Advocaten in Velmolenweg 52 54B, Uden Noord-Brabant 5404 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5404 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825488]