Managementadvies

Door: Interferent  18-08-2014
Trefwoorden: HR Business advies

Interferent adviseert en ondersteunt managers met betrekking tot de problemen die een manager in zijn of haar dagelijkse praktijk ervaart. Dit gaat veelal over zaken als leidinggeven en organiseren, maar ook persoonlijk gedrag en prestatie kunnen aan de orde zijn. Managementadvies van Interferent kan u hierbij helpen. U hebt als manager bijvoorbeeld de volgende vragen: Hoe geeft u optimaal invulling aan uw (nieuwe) functie? Hoe anticipeert u op een veranderende organisatie? Hoe gaat u om met conflicten binnen uw team? Hoe kunt u uw performance verbeteren? Hoe behaalt u gestelde doelen? En hoe zit het eigenlijk met uw persoonlijke ontwikkeling? Voor wie is managementadvies bedoeld?
 Voor managers die willen groeien, geïnspireerd willen worden en op zoek zijn naar reflectie. Aanpak
 Afhankelijk van uw vraagstelling maakt Interferent in overleg een plan van aanpak. Hierin is opgenomen: een heldere doelstelling, stappenplan, planning en evaluatiemomenten.

Trefwoorden: HR Business advies

Andere producten en diensten van Interferent

18-08-2014

Loopbaanadvies

Sommige dingen komen gewoon op je pad. Dit kan er soms toe leiden dat je, al dan niet gedwongen door


18-08-2014

Personeelszaken

Basis voor succesvol ondernemen Het functioneren van uw medewerkers bepaalt in hoge mate het succes van uw onderneming. Personeelsmanagement is