Kocken & van IJzendoorn Advocaat & Echtscheidingsbemiddeling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Verlengde Velmolen 2 , 5406 NT Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over Kocken & van IJzendoorn Advocaat & Echtscheidingsbemiddeling

De advocaten van Kocken & Van IJzendoorn echtscheidingsadvocatuur zijn gespecialiseerd in echtscheidingsvraagstukken. Zij regelen juridisch het beëindigen van een huwelijk, een geregistreerd partnerschap en relatie na samenwonen. Ook zaken die tot het na-huwelijk horen worden door hen geregeld, zoals wijziging alimentatie of waar verblijven de kinderen. Naast de juridische bijstand gericht op uw persoonlijke belangen bij een scheiding kunt u er ook kiezen voor scheidingsbemiddeling in de vorm van mediation. Mevrouw Mr. A.A.M. van IJzendoorn is advocaat en VFAS scheidingsbemiddelaar. Zij is lid van de Vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators,

Voor een echtscheiding kunt u ieder een eigen advocaat uw belangen laten behartigen. Vaak is het zinvoller om hiervoor gezamenlijk één advocaat als bemiddelaar in te schakelen. Door een advocaat-mediator in te schakelen waarborgt u vertrouwen en deskundigheid waarop u kunt terugvallen. Dit werkt efficiënt, bespaart kosten en de procedure wordt sneller afgerond. Echtscheidingsbemiddeling of echtscheidingsmediation wordt uitsluitend vakkundig gedaan door advocaten die daarvoor zijn opgeleid. Door met een advocaat-mediator in zee te gaan kiest u voor zekerheid,

Als mediation niet mogelijk is dan kunt u een beroep doen op een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat. Alle echtscheidingsprocedures worden kritisch en met oog voor uw belangen uitgevoerd. Daarbij komen zaken aan de orde als kinderalimentatie, partneralimentatie, omgangsregeling, co-ouderschap, hoofdverblijf kinderen, zorgregeling, contactregeling, boedelscheiding, huwelijksvoorwaarden, gemeenschap van goederen, schenking en erfenis.

Met 25 jaar ervaring en kennis van zaken kunt u erop rekenen dat met de grootst mogelijke toekomstige zekerheid voor u wordt gewerkt.

Kocken & Van IJzendoorn zijn gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten. Zij houden kantoor in Uden en in Mook bij Nijmegen en werken zowel nationaal als internationaal.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kocken & van IJzendoorn Advocaat & Echtscheidingsbemiddeling in Verlengde Velmolen 2, Uden Noord-Brabant 5406 NT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5406 NT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824999]