LPG Inbouwspecialist Uden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrielaan 25 A , 5405 AA Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over LPG Inbouwspecialist Uden

Auto Speciaal Uden beschikt over een werkplaats waar we reparatie en inbouw van LPG-installaties of aardgasinstallatie (CNG) uitvoeren RDW erkend,en over een winkel waar auto-producten, reparatie-lakken, carrosserie beschermers etc. worden verkocht

Verschillende subsidieregelingen zijn er mogelijk bij het overstappen naar CNG rijden (schoon rijden). Dit is het goedkoopste rijden per kilometer. Op onze speciale website vindt u hierover meer informatie (www.cnginbouw.nl).

Wij bouwen LPG G3 installaties of CNG (aardgas) installaties in voor o.a. merkdealers, garagebedrijven en particulieren. Dus van oldtimer t/m nieuwe auto's en van conventionele gas installatie t/m sequentiële gas injectie, en het bijna altijd mogelijk om in elke moderne auto met benzine-injectie gasinstallatie in te bouwen. Auto's die met bouwjaar vanaf ongeveer 1995 zijn en met type goedkeuring kunnen G3 gecertificeerd zijn, wat betekent dat er minder wegenbelasting betaald hoeft te worden.

In ons diagnosecenter beschikken wij over geavanceerde meetapparatuur en computersystemen om foutcodes uit te lezen en het motorregelsysteem te controleren en om de oorzaak van een klacht op te sporen. Deze diagnose is mogelijk voor auto's die rijden op benzine, lpg, diesel en op aardgas.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oil & Gas Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Uden Noord-Brabant

Is LPG Inbouwspecialist Uden in Industrielaan 25 A, Uden Noord-Brabant 5405 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5405 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825437]