Nieuwe Showa handschoen breed inzetbaar

Nieuwe Showa handschoen breed inzetbaar van Prestop

Door: Prestop  16-01-2006
Trefwoorden: Bouw, Werkkleding

PRESTOP, exclusief importeur van Showa werkhandschoenen, presenteert het nieuwste model uit de Japanse handschoenenfabriek: de Showa B0500. Deze high-tech handschoen kenmerkt zich door een zeer hoge vingergevoeligheid en zijn zwarte kleur, waardoor hij overal inzetbaar is.

Door de slimme combinatie van nylon en polyurethaan is deze handschoen ideaal voor werkzaamheden waarbij een hoog draagcomfort én precisie vereist zijn. Het nylon is licht van gewicht en zorgt voor een perfecte pasvorm. De handschoen sluit als een tweede huid aan op de hand. Omdat nylon pluis- en stofvrij is, is deze handschoen zeer breed inzetbaar. De polyurethaan coating verhoogt de slijtageweerstand en helpt voorkomen dat de handschoen scheurt.

De Showa B0500B is bedoeld voor gebruik in situaties waarbij producten schoon en vingerafdrukvrij moeten blijven. Hierbij kan gedacht worden aan elektronica, fruitsortering, schoonmaakbranche en kwaliteitscontroles. Behalve in deze relatief schone omgevingen kan de handschoen ook worden ingezet in meer vervuilde omstandigheden zoals de auto-industrie, industriële assemblage, verwerking van vethoudende producten en de transportsector. Dankzij de zwarte kleur blijft deze handschoen er langer representatief uitzien en zal de drager minder snel naar een nieuw paar handschoenen grijpen.

Trefwoorden: Bouw, Werkkleding