Prestop introduceert Dyneema® handschoen van Showa

Prestop introduceert Dyneema® handschoen van Showa van Prestop

Door: Prestop  27-02-2006
Trefwoorden: Werkkleding, Beschermende Werkkleding, Beschermende Handschoenen

Een alom bekend nadeel bij een goede bescherming van onze handen tegen scherpe voorwerpen, is de dikte van de handschoen. Een dikkere handschoen gaat meestal ten koste van de vingergevoeligheid en het draagcomfort. Dankzij handschoenen met de ijzersterke en extra comfortabele Dyneema® vezel behoort dit probleem voortaan tot het verleden. De dunne Showa 540D is een Dyneema® handschoen en is sinds kort opgenomen in het PRESTOP programma. De handschoen combineert een hoge vingergevoeligheid met een zeer hoge snij-, scheur- en schuurbestendigheid. De treksterkte is zelfs tien maal hoger dan die van staal! De levensduur van de handschoen is hierdoor ongeëvenaard. De PU handpalm geeft de gladde Dyneema® vezel zijn uitstekende grip.

Dankzij deze eigenschappen is de Showa 540D uitermate geschikt voor gebruik in o.a. de glas-, kunststof-, metaal- en luchtvaartindustrie. Kortom, overal waar kans op snijwonden aanwezig is.
De Dyneema® handschoen van Showa is in vergelijking met de modellen van andere fabrikanten zeer scherp geprijsd! De hoge kwaliteit, perfecte pasvorm en lange levensduur zorgen ervoor dat deze Dyneema® handschoen de strijd aan kan met iedere andere snijbestendige handschoen.

Trefwoorden: Beschermende Handschoenen, Beschermende Werkkleding, Werkkleding,