Showa blijft vernieuwen

Door: Prestop  07-11-2006
Trefwoorden: Handschoenen

De high-tech serie van Showa is uitgebreid met een volledig gecoate uitvoering van de populaire Showa 370. De high-tech lijn is populair vanwege de hoge mechanische bestendigheid in combinatie met een uitstekende grip. Een veelzijdige serie die dankzij het nieuwe model -Showa 372- nóg breder kan worden ingezet.

Uit reacties van de gebruikers van gedeeltelijk gecoate modellen, bleek er ook behoefte te zijn aan volledig gecoate handschoenen voor precisiewerkzaamheden. Met de Showa 372 komt de handschoenfabrikant aan deze vraag tegemoet.

Het nieuwe model handschoen heeft dezelfde eigenschappen als de Showa 370: een pluisvrije nylon liner die de handen dankzij een nitril coating beschermt tegen diverse oliën en vettige producten. De coating op het nieuwe model bedekt naast de vingers en handpalm echter ook de handrug. De handschoen is daarom bij uitstek geschikt voor zwaardere werkzaamheden, waarbij een maximale vingergevoeligheid gewenst is.

Omdat de handschoen naadloos is gebreid, sluit hij perfect aan op de handen van de gebruiker. Met een hoge schuur- en scheurweerstand is de handschoen breed inzetbaar.

Trefwoorden: Handschoenen