Salarispluspunt BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pannebakkerstraat 12 , 5405 BP Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over Salarispluspunt BV

Salaris Pluspunt, wij zijn...
een onafhankelijk en vakkundig team met een jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie. Betrouwbaarheid en betrokkenheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij denken dan ook graag pro-actief mee met u en uw bedrijf. In onze visie is salarisadministratie meer dan een correcte loonstrook. Wij zijn tevens graag uw sparringpartner en adviseur als het gaat om vraagstukken op het gebied van personeel en uw HRM-beleid.
Binnen ons bedrijf vinden we korte lijnen belangrijk. Onze klanten communiceren met een vast aanspreekpunt. Een ervaren medewerker die u snel en deskundig te woord staat, maar die u ook wijst op nieuwe kansen en mogelijkheden. Wij bieden u namelijk graag een Salaris Pluspunt!

Salaris Pluspunt ondersteunt zowel zelfstandigen tot grotere bedrijven (> 100 medewerkers) bij de salarisadministratie en personeelsadvisering. De klanten bevinden zich voornamelijk in het MKB, de horeca en in de agrarische sector.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Uden Noord-Brabant

Is Salarispluspunt BV in Pannebakkerstraat 12, Uden Noord-Brabant 5405 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5405 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821465]