Houd Me Vast Preventie Cursus voor Paren

Houd Me Vast Preventie Cursus voor Paren van Sanimind EFT Relatietherapie

Door: Sanimind EFT Relatietherapie  15-05-2012
Trefwoorden: Relatietherapie, Relatie Therapie, Huwelijkstherapie

Had u meer van uw relatie verwacht of lopen de dingen in de relatie net niet zo als u het eigenlijk zou willen?


Dan is dit programma misschien behulpzaam om hier op een goede manier verandering in te brengen. Het 'Houd me Vast' preventieprogramma is ontwikkeld op basis van een krachtige en succesvolle relatietherapie. De grondlegger van deze benadering - dr. Sue Johnson uit Canada - heeft haar therapie emotiegerichte relatietherapie (emotionally focused therapy / EFT) genoemd. Emoties zijn de kern van alle relaties die er echt toe doen, zoals de relaties met onze kinderen, onze ouders en zeker ook met onze partners. In Nederland wordt al geruime tijd aandacht gegeven aan EFT, veel beroepskrachten die werkzaam zijn met relaties hebben zich geschoold en daarmee wordt deze behandelvorm voor steeds meer paren beschikbaar. Om EFT voor meer mensen dan alleen paren in therapie beschikbaar te maken, heeft Sue Johnson een relatiecursus / preventieprogramma geschreven: Houd me Vast (Hold me Tight). 

Het 'Houd me Vast' programma is bedoeld voor paren die beslist 'verbeterpunten' in hun relatie kunnen aanwijzen, maar voor wie therapie niet nodig is.

Het programma bestaat uit acht bijeenkomsten van ongeveer twee uur.Onderwerpen die behandeld zullen worden zijn: 
- Begrijpen van liefde en verbinding (hechting).
- Waar gaat het vaak mis?
- Opzoeken en vinden van de zere plekken uit de eigen geschiedenis.
- Het bouwen aan een veilig fundament waarop moeilijke dingen besproken kunnen worden. 

In het programma wordt gewerkt met videomateriaal, oefeningen & opdrachten tijdens de bijeenkomsten en huiswerk. In het programma zullen geen groepsopdrachten en slechts beperkt groepsdiscussies plaats vinden. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat de partners met elkaar aan de slag gaan. De leiding van de avonden is in handen van Sanimind therapeuten die zich hebben geschoold in EFT en het speciale Houd me Vast Trainingsprogramma.

Meer info: kijk op www.sanimind.eu

Trefwoorden: Houd Me Vast, Houd Me Vast Cursus, Houd Me Vast Programma, Houd Me Vast Therapie, Houd Me Vast Training, Huwelijks Therapie, Huwelijkstherapie, Relatie Redden, Relatie Therapie, Relatie Weekend, Relatietherapie, Relatieweekend,

Contact Sanimind EFT Relatietherapie

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Sanimind EFT Relatietherapie

Relatie Weekend, volledig verzorgd. van Sanimind EFT Relatietherapie thumbnail
15-05-2012

Relatie Weekend, volledig verzorgd.

Meer verbondenheid en diepgang in uw relatie? Minder ruzies? Werk met de Houd Me Vast Training aan uw relatie in een volledig verzorgd weekend op een prachtige locatie in het Oosten van het land. Hard werken, gecombineerd met ontspanning en genieten.


EFT Relatietherapie van Sanimind EFT Relatietherapie thumbnail
15-05-2012

EFT Relatietherapie

EFT-Relatietherapie is een bewezen werkzame vorm van relatietherapie. Het heeft al veel paren behoed voor verdere problematiek in hun huwelijk en bij nog meer paren gezorgd voor duidelijke verbetering van hun relatie.