Tol Vloeren Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stalreep 72 , 5406 CH Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over Tol Vloeren Van

OVER VAN TOL VLOEREN
Het aanleggen van kunststofvloeren is al jarenlang de passie van ondernemer Ronald van Tol. Hij houdt ervan om vakwerk af te leveren voor zijn klanten. Bedrijven en particulieren kunnen bij Van Tol Vloeren terecht voor een eerlijk advies. Ronald van Tol zet zich, samen met een netwerk van goede professionals, volledig in voor een perfect eindresultaat.
Van Tol Vloeren is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van vele kunststof en cementgebonden vloeren die overal toepasbaar zijn, zoals woningen, kantoren, bedrijfsruimtes, winkels, showrooms, mechanische industrie, garages en de consumptieve sector. Van Tol Vloeren maakt strakke naadloze vloeren geheel op maat en in uiteenlopende kleuren.

WERKWIJZE VAN TOL VLOEREN
Ronald van Tol komt altijd éérst bij de klant langs en maakt de vloer ook zelf, waardoor er slechts één aanspreekpunt is. De eerste afspraak vindt kosteloos plaats bij de klant thuis. Men kan kiezen uit diverse stalen van vloeren. Zit er iets bij dat naar wens is, dan kan de vloer direct beoordeeld en opgemeten worden. Vervolgens krijgt de klant een passende offerte. Van Tol Vloeren staat u vanaf het eerste moment bij en onze service houdt pas op als vloer naar volledig tevredenheid perfect is aangebracht. Na het leggen van de vloer is er altijd nog even contact over het eindresultaat. Zulke persoonlijke momenten zijn kenmerkend voor de werkwijze van Van Tol.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vantolvloeren/

Categorieën: Auto Related Services, Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Uden Noord-Brabant

Is Tol Vloeren Van in Stalreep 72, Uden Noord-Brabant 5406 CH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5406 CH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3692213]