VariaVia

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nonnenveld 22 , 5401 NE Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over VariaVia

Ambulante jeugdhulp en begeleiding van kinderen/jongeren en hun ouders/verzorgers.
Gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen/jongeren met autisme.
Mijn naam is Amanda van Dulken. Geboren en getogen in Uden. Mijn grote passie is het begeleiden van jeugdigen in hun groeiproces naar volwassenheid. Mee bouwen aan hun toekomst en hulp bieden om zo zelfstandig mogelijk in de maatschappij te kunnen staan, is een van mijn doelen. Belangrijk is dat jeugdigen en hun ouders weer grip krijgen op het eigen leven en dat de zelfredzaamheid wordt hersteld/vergroot. Het vergroten van de draagkracht, kwaliteiten, talenten en zelfvertrouwen van de jeugdigen en hun ouders staat voorop.
Door mijn ervaring met werken in de Jeugdzorg weet ik dat jeugdigen te vaak uit huis worden geplaatst, omdat er te weinig aanbod is in ambulante hulp in het gezin. Jeugdigen horen thuis op te groeien en zich te kunnen ontwikkelen in een zo veilig en optimaal mogelijk leefklimaat.
Door de zorg zelf in handen te nemen, weet ik zeker dat jeugdigen en ouders de hulp krijgen die ze nodig hebben. De juiste kwaliteit ambulante hulp op maat!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/variavia/

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is VariaVia in Nonnenveld 22, Uden Noord-Brabant 5401 NE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telefoon diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Telefoon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5401 NE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229610]