Verstegen Aannemingsbedrijf De meest complete specialist

Door: Verstegen Aannemingsbedrijf En Projectbegeleiding  29-12-2007

De meest complete specialist is de filosofie van Verstegen Aannemingsbedrijf. Of het nu gaat om een geheel compleet gebouwde luxe woonboerderij, een bedrijfspand, aanbouw of een verbouwing.

Wij verzorgen dit voor u van Architect tot en met Zorgeloos bouwen.

ons aannemingsbedrijf is een goed geoliede, krachtig, eigentijdse organisatie waarin een team haar specialiteiten bundelt om haar doel te bereiken: kwalitatief een hoogwaardige bouw met een tevreden opdrachtgever. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat ons bedrijf met trots Bouwgarant gecertificeerd is. Kortom een betrouwbare partner die verantwoordelijkheid wil en kan dragen.

Naast het realiseren van het project zijn we ook in staat om op het gebied van interieur uw specialist te zijn. In onze werkplaats kan desgewenst een geheel op maat gemaakte keuken of interieur worden vervaardigd waar kwaliteit voorop staat. Sterker nog, op al onze zelfbouwkeuken is het zelfs mogelijk om levenslange garantie te krijgen*.

Het grootste voordeel is dus dat wij het complete gewenste concept kunnen bieden. in deze drukke maatschappij kan de opdrachtgever tijdens bouw doorgaan met dagelijkse bezigheden en draagt het team van Verstegen zorg voor het gehele project.

* vraag naar de voorwaarden.


Contact Verstegen Aannemingsbedrijf En Projectbegeleiding

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share