Web Pharmaceutica voor uw voedingssupplementen en Huidverzorgings producten

Web Pharmaceutica voor uw voedingssupplementen en Huidverzorgings producten van Web Pharmaceutica

Door: Web Pharmaceutica  25-06-2007


Vaak als een mens last heeft van kwaaltjes dan wordt meteen de dokter ingeschakeld. Web Pharmaceutica heeft een scala aan Chinese voedingssupplementen en orthomoleculaire preparaten die u onder andere kunnen helpen bij inwendige en uitwendige ongemakkelijkheden. Hierbij kunt u denken aan stress, pijnlijke stijve spieren, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol spiegel, urine- en luchtweg problemen, geirriteerde huid, enz.

Voor paarden, duiven en kleine huisdieren hebben wij ook Oosterse medicijnen en voedingssupplementen, tevens verkopen wij voor deze dieren gezondheidsmiddelen voor álle inwendige en uitwendige ongemakken.

De voedingssupplementen kunt u zeer eenvoudig online bestellen en worden, mits op voorraad, binnen drie werkdagen bij u thuis bezorgd.

Voor een uitgebreid overzicht van onze producten bezoekt u snel onze webshop!

Sensipharm is met een nieuwe lijn huidverzorgende producten op de markt gekomen. Alles op natuurlijke basis, en voor ’hem’ en ’haar’.
Voor alle huidtypen zijn er verschillende dag- en nachtcreme’s, tonics, oogcreme’s, cleaners, anti-rimpel creme’s etc etc.