Willems Prinssen Installatietechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vlijtstraat 2 , 5405 AP Uden, Noord-Brabant

E-mail

Over Willems Prinssen Installatietechniek

Willems-Prinssen Installatietechniek is een volledig zelfstandig en onafhankelijk werktuigbouwkundig (advies-) en installatiebedrijf. U kunt ons inschakelen voor de aanleg van complete werktuigbouwkundige installaties bij bedrijven maar ook voor particulieren. Wij bieden een compleet dienstenpakket aan: van riolering, water- en gasinstallaties, sanitair, verwarming-, luchtbehandeling- en airconditioningsinstallaties tot dakbedekking en koper- en zinkwerk.

De werktuigkundige installaties vormen het kloppend hart van elk gebouw. Terecht worden er de hoogste eisen aan gesteld. De installaties moeten bedrijfszeker, efficiënt en veilig zijn en uw installateur dient tevens een ervaren en betrouwbare partner te zijn op wie u altijd kunt bouwen. Zo’n adviseur en installateur is Willems-Prinssen Installatietechniek.

Willems-Prinssen Installatietechniek staat bekend om haar goede service, het brede werkterrein en actuele technologische kennis. De expertise ligt zowel op het vlak van bedrijfsgebouwen (industrie en kantoren), gemeenten als binnen de woningbouw en scholen.
Willems-Prinssen Installatietechniek biedt u alles wat u van een modern installatiebedrijf verwacht. Actuele technologische kennis. Een eigen, constructieve inbreng tijdens de voorbereiding van het project. Collegiale samenwerking tijdens de uitvoering. En daarna: perfect onderhoud en een goede service.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Willems Prinssen Installatietechniek in Vlijtstraat 2, Uden Noord-Brabant 5405 AP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Uden Noord-Brabant beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uden Noord-Brabant, 5405 AP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819243]