Aantrekkeljk starterspakket voor spuitwerkzaamheden

Aantrekkeljk starterspakket voor spuitwerkzaamheden van Wiltec

Door: Wiltec  01-03-2007
Trefwoorden: Starterspakket, Spuitwerkzaamheden, Wiltec

Startende ondernemers, kleine timmerfabrieken en bouwbedrijven kiezen er in veel gevallen voor om kleine spuitwerkzaamheden uit te besteden. Nadeel hiervan is dat de kosten hoog zijn en dat men afhankelijk is van derden. Om het zelf spuiten aantrekkelijk te maken introduceerde Wiltec tijdens de Houtbeurs het starterspakket: een compleet pakket spuitproducten én beschermingsmiddelen tegen een scherpe prijs! Inmiddels hebben er al meer dan tweehonderd pakketten hun weg gevonden naar tevreden gebruikers.

Het standaard starterspakket bestaat uit een afzuigwand voor het opvangen van dampen en overspray van verf en lakken. De wand is uitgevoerd met een energiebesparend ‘recirculatiesysteem’, dat 80% van de gebruikte lucht weer schoon de werkruimte in blaast. Voor het verspuiten van de lakken is het pakket uitgerust met een RVS spuitinstallatie, inclusief materiaalfilter en spuitset. Deze apparatuur is geschikt voor ‘airless’ verwerking van onder andere lakken, grondverven en coatings.

Voor de veiligheid van de spuiter zijn ook persoonlijke beschermingsmiddelen opgenomen in het starterspakket, met de juiste oog-, oor-, adem-, hand- en lichaamsbescherming. De beschermingsmiddelen voldoen aan de specifieke behoeften die spuiters aan hun materiaal stellen en worden in een stevige opbergbox geleverd.

Het starterspakket van Wiltec kan voor iedere klant op maat worden samengesteld. Om alles betaalbaar te houden zijn de pakketten al leverbaar vanaf € 5.995,- excl.

Trefwoorden: Spuitwerkzaamheden, Starterspakket, Wiltec

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share