Draadloos communiceren

Door: Wiltec  17-10-2006
Trefwoorden: Bluetooth

Communicatieapparatuur met Bluetooth steeds populairder

Bluetooth, de internationale standaard voor draadloze communicatie tussen twee apparaten, heeft de laatste jaren een aanzienlijke opmars gemaakt. Nieuwe modellen mobiele telefoons en portofoons zijn in bijna alle gevallen standaard voorzien van een Bluetooth-functie. Door het gebruik van portofoons en telefoons in combinatie met een Bluetooth headset, horen vervelende aansluitkabels voortaan tot het verleden. Wiltec presenteert daarom de Peltor Bluetooth headset.

De Peltor Bluetooth headset combineert gehoorbescherming met communicatie. De hoofdkap maakt automatisch en draadloos verbinding met ieder gewenst Bluetooth-apparaat binnen een afstand van 10 meter. De telefoon of portofoon kan dus gewoon in jas- of broekzak blijven zitten. Eenmaal verbonden heeft de gebruiker de beschikking over volledige duplex-communicatie, wat inhoudt dat er gelijktijdig geluisterd én gepraat kan worden. Een stemgestuurde microfoon zorgt ervoor dat de drager altijd zijn handen vrij heeft voor overige werkzaamheden.

Ondanks dat de headset is voorzien van de meest moderne technieken, is de bediening zeer gebruiksvriendelijk. Met slechts vier knoppen zijn alle functies eenvoudig te bereiken. De nieuwe gehoorbescherming heeft een elegante donker blauwe kleur en is in meerdere versies verkrijgbaar, die op verschillende wijzen gedragen kunnen worden, waaronder bevestiging voor aan veiligheidshelmen.

Met een speciale Bluetooth-adapter kunnen ook apparaten worden aangesloten die geen ingebouwde Bluetooth-functie hebben. Ook hier is de bediening met twee bedieningsknoppen zeer eenvoudig.

Trefwoorden: Bluetooth

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share