Dynabrade industriële stofzuiger

Door: Wiltec  09-08-2006
Trefwoorden: Stofzuiger, Dynabrade

Compleet pakket voor perfect schuurresultaat!

Na de succesvolle introducties van de Dynabrade Spirit schuurmachine en de Norton Pro A275 schuurlijn maakt Wiltec het schuurpakket compleet met een Dynabrade stofzuiger. Deze krachtige industriële stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met schuurmachines. Dankzij de stofzuiger worden schuurschijven effectiever benut omdat zij minder snel vollopen.

Op één Dynabrade stofzuiger kunnen gelijktijdig twee persluchtaangedreven machines worden aangesloten. De persluchtslang is hierbij geïntegreerd in de zes meter lange stofslang, zodat er geen wirwar van draden ontstaat. Dankzij de automatische start/stop functie, wordt de stofzuiger alleen geactiveerd als er daadwerkelijk wordt geschuurd en de gebruiker krijgt een seintje als de stofzak vol zit. De zuigkracht kan worden aangepast aan de omstandigheden, zodat de stofzuiger zeer breed kan worden ingezet.

De Dynabrade stofzuiger is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een capaciteit van 36 en 64 liter. Beide modellen zijn geplaatst op een stevig frame, dat is voorzien van zwenkwielen. De machine wordt compleet geleverd met alle benodigde koppelingen en slangen en is daardoor direct klaar voor gebruik. Met een overhittingsbeveiliging en een Hepa-filter zorgt de Dynabrade stofzuiger voor een veilige en stofvrije werkomgeving.

Trefwoorden: Dynabrade, Stofzuiger,

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share