Festool kiest voor Wiltec

Door: Wiltec  30-01-2006
Trefwoorden: Bouw, Gereedschap, Festool

Nieuwe lijn elektrische schuurmachines in Wiltec-programma

Wiltec Uden, specialist in producten voor in en om spuitcabines, is sinds december dealer van Festool gereedschap. Hierdoor wordt het programma Dynabrade schuurmachines op perslucht uitgebreid met modellen die werken op elektriciteit. Festool maakt al ruim 75 jaar elektrisch en perslucht-gereedschap, gericht op de wensen van professionals.

De reden die voor de samenwerking ten grondslag ligt is dat zowel Festool als Wiltec een totaalpakket van A-kwaliteit producten leveren aan industriële eindgebruikers. Daarbij komt dat Wiltec beschikt over een enorme klantenkring, waardoor voor Festool een interessant nieuw afzetgebied ontstaat. Doorslaggevend voor de keuze van Wiltec was ook de uitstekende service die het bedrijf haar klanten biedt. Wiltec is voor zowel eindgebruikers als leveranciers een betrouwbare partner en deze rol wordt vanaf nu dus ook voor Festool vervuld.

Festool is continu bezig met het doorontwikkelen van haar gereedschappen. Moderne techniek vormt de basis voor al het gereedschap. Dit zorgt ervoor dat het elektrische gereedschap van Festool altijd gericht is op de laatste ontwikkelingen en voldoet aan de steeds hoger wordende eisen uit de markt. De gereedschappen van Festool sluiten daarom perfect aan op het huidige pakket van Wiltec met daarin uitsluitend A-merken

Trefwoorden: Bouw, Festool, Gereedschap

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share