Het Wiltec filterassortiment is uitgebreid met WTW-filters

Het Wiltec filterassortiment is uitgebreid met WTW-filters van Wiltec

Door: Wiltec  17-02-2007
Trefwoorden: Wiltec, Wtw-filters

Steeds meer huizen worden voorzien van Warmte-Terug-Win installaties (WTW-installaties). Deze nieuwe techniek op het gebied van verwarming zorgt ervoor dat toegevoerde buitenlucht in huizen wordt voorverwarmd met de warmte van afgevoerde lucht. Voor een juist gebruik van de installaties moeten deze worden voorzien van filters. Wiltec levert WTW-filters voor alle merken installaties, tegen zeer scherpe prijzen.

De filters worden geplaatst om de luchtkwaliteit in ruimtes zoveel mogelijk stofvrij te houden. Daarnaast zorgen zij ervoor, dat slijtage aan de installatie door stofophoping wordt voorkomen. De ventilatie-unit functioneert hierdoor sneller, verbruikt minder stroom en is stiller.

Wiltec levert voor elk merk installatie de juiste oplossing. WTW filters van Wiltec zijn gegarandeerd identiek aan de filters van de originele fabrikant van de installaties. Waar de oorspronkelijke fabrikanten vaak prijzen hanteren tussen de 5 en 10 Euro per stuk, kan Wiltec -dankzij haar marktleidende positie op de markt- WTW-filters leveren tegen lagere prijzen. De meest voorkomende types zijn bij Wiltec verkrijgbaar vanaf € 3,25 per stuk.

Trefwoorden: Wiltec, Wtw-filters

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share