Industry Wear Krimpen naar Wiltec

Industry Wear Krimpen naar Wiltec van Wiltec

Door: Wiltec  12-04-2007
Trefwoorden: Veiligheid, Pbm, Wiltec

Per 1 april 2007 heeft Wiltec B.V. te Uden alle activiteiten van Industry Wear Krimpen B.V. overgenomen. Met deze overname versterkt het bedrijf haar positie als specialist op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Beroepskleding. De overname van Industry Wear past binnen de strategie van Wiltec om de vooraanstaande positie in de markt verder uit te bouwen.

Industry Wear is al 20 jaar actief op de Nederlandse markt en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Beroepskleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Het bedrijf richt zich hierbij voornamelijk op de eindgebruikers van deze producten. Met het brede productenpakket was Industry Wear in staat om een totaalpartner te zijn voor haar klanten. De voor Industry Wear kenmerkende persoonlijke benadering van relaties is iets waar ook Wiltec veel waarde aan hecht.

De activiteiten van Industry Wear zullen voor het grootste deel worden ondergebracht bij de vestiging van Wiltec in Spijkenisse. In deze vestiging zijn de activiteiten rondom Beroepskleding, Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Veiligheidsschoenen geconcentreerd. Daarnaast wordt de regiopositie van deze vestiging hiermee versterkt en behouden de klanten van Industry Wear een lokaal aanspreekpunt.

Wiltec, marktleider in verf-, lijm- en kitspuitapparatuur, is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Beroepskleding en Veiligheidsschoenen in de Benelux. In het recente verleden zijn al diverse bedrijven in deze branche overgenomen, waaronder Prestop B.V., Interlloyd B.V., Neskrid B.V., HC Safety Group B.V., Hacomfort B.V., Safetec B.V., Veldhoen B.V. en Handelscompagnie B.V. Met deze overnames wist Wiltec diverse exclusieve merken en importeurschappen te verwerven, waaronder dat van Showa, Neskrid, Peltor en Scott. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan 165 mensen en heeft de onderneming een jaaromzet van ongeveer 30 miljoen Euro.

Trefwoorden: Pbm, Veiligheid, Wiltec

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share