Introductie Wilcom Compressoren

Introductie Wilcom Compressoren van Wiltec

Door: Wiltec  29-03-2007
Trefwoorden: Compressoren, Wiltec

Als totaaloplosser op het gebied van verf-, lijm- en spuittechniek introduceert Wiltec een eigen serie compressoren. Onder de naam Wilcom is een complete lijn compressoren leverbaar die zich kenmerken door een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

De professionele compressoren zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in combinatie met verfspuitapparatuur zoals bekerspuiten, membraanpompen en pneumatische pompen. Ook kunnen de compressoren worden ingezet bij alle soorten onderhoudswerkzaamheden. De nieuwe Wilcom lijn is daarom geschikt voor de hout- en metaalindustrie en verfspuiterijen. Daarnaast kan ook persluchtapparatuur worden aangesloten op de installaties.

Wilcom compressoren hebben een compact formaat waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst. De apparatuur wordt bedrijfsklaar geleverd, inclusief olievulling en met complete armaturen en beveiligingen. De energiezuinige motor wordt met een V-snaar aangedreven en kent een lange levensduur.

Met de introductie van deze nieuwe lijn Wilcom compressoren levert Wiltec totaaloplossingen voor vele markten. Wilcom compressoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor voor iedere toepassing de juiste apparatuur leverbaar is.

Trefwoorden: Compressoren, Wiltec

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share