Jong, snel en fel. Peltor Next oordoppen speciaal voor jongere werknemer

Jong, snel en fel. Peltor Next oordoppen speciaal voor jongere werknemer van Wiltec

Door: Wiltec  17-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Industrie, Veiligheid

Jonge werknemers vormen een grote uitdaging als het gaat om dragen van gehoorbeschermers. Hun levensstijl brengt in veel gevallen ook buiten de werkplek veel lawaai met zich mee, waardoor het gevaar van (te) veel lawaai op de werkplek niet altijd wordt ingezien. Wiltec presenteert daarom Peltor Next oordoppen, speciaal ontworpen voor de jongere werknemer. Met een trendy ontwerp én een comfortabele pasvorm zal ook de jongere generatie zich beter wapenen tegen blijvende gehoorschade.

Jongeren ‘wennen’ niet alleen aan het lawaai, ook het uiterlijk van de klassieke oordoppen draagt niet bij aan het gebruik ervan. De Next oordoppen van Peltor zijn verkrijgbaar in een ruime sortering van felle, fluorescerende kleuren. Dit opvallende uiterlijk, in combinatie met opvallende vormen van comfortabel materiaal, zorgt ervoor dat ook jongeren een sterke motivatie krijgen tot het dragen van gehoorbescherming.

Wiltec heeft verschillende soorten Next-oordoppen in haar sortering:
De Peltor Next Solar-lijn biedt keuze uit oogverblindend felle oranje, rode, roze en paarse oordopjes in een handige houder. De No-touch uitvoering wordt met een inbrengstaafje geleverd, zodat het oordopje stevig en hygiënisch in te brengen is. De Tri-Flange uitvoering is voor meervoudig gebruik en zorgt door de flexibele opbouw van het stukje voor een optimale bescherming. Alle uitvoeringen zijn zowel met als zonder koord leverbaar en hebben een dempingswaarde tussen de 29 en 36 db.

Trefwoorden: Bouw, Gehoorbescherming, Industrie, Veiligheid

Contact Wiltec

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share